Esimene suudlus on tähtsam kui süütuse kaotus!?

armastus



Naised on siiski palju romantilisemad kui mehed, sest hiljutise küsitluse käigus selgus, et 90 % naiste jaoks on mälestused esimesest suudlusest palju tähtsamad kui süütuse kaotamisest.

Sellise järelduse tegid Texase Ülikooli teadlased Sheril Kirshenbaum juhtimise all.

Enamiku naiste jaoks on esimene suudlus elu üks meeldejäävamaid sündmusi, sarnaselt sellega kaasnevate detailidega, nagu koht, olukord või riietus. Erinevalt suudlusest ei peeta defloratsiooni niisama oluliseks – osatakse küll öelda, millal see juhtus, kuid sündmust ennast tuletatakse harva kõigis detailides meelde.



Lisaks väidab Kirshenbaum, kes uuris ühtlasi seda, kuidas reageerivad mehed ja naised, kui näevad suudlevat paari, et mehed suhtuvad suudlustesse hoopis teisiti kui õrnema sugupoole esindajad.

Nimelt võiks öelda, et naised ootavad suudluselt liiga palju – näiteks loodetakse uue mehe iseloomu paremini tundma õppida -, mis valmistab neile sageli pettumust. Eriti käib see noorte naiste kohta.

Sel ajal kui enamik mehi suudleb vaid seksi nimel, lootes, et suudlemine läheb üle intiimseks läheduseks, kasutavad naised suudlemist suhte tugevdamiseks. Kirshenbaum on kindel, et mehe ja naise vahelised konfliktid tekivadki enamasti intiimsusesse suhtumise erinevuste pärast.

pilt: pixabay.com

allikas: internet