Andke mulle miljon! Ning ma kulutan selle raha…

elu



Ning ma kulutan selle raha. Kuid mille peale? Osutus, et ka selles olukorras käituks mehed ja naised erinevalt – seda näitas naiste ja meeste seas läbiviidud küsitlus.

26 % naisi ostaks korteri või maja, samal ajal kui ainult 19 % küsitlusele vastanud mehi kulutaks oma miljoni kinnisvara peale.

23 % nõrgema sugupoole esindajaid jagaks oma kapitali enda laste ja vanematega. Kuid mehed ei ole sama helded: andma osa raha „oma lähedastele” nõustus vaid 7 %.

Üleüldse on naised väga heldekäelised: 20 % kulutaks oma rikkuse lastemajade, vanadekodude, pühakodade ja loomade varjupaikade peale. Muide, ka 15 % mehi on selleks valmis.

13 % naistest läheks „miljoni eest” reisile, kusjuures nad tahaks teha seda kallima ja lastega. Samasugust soovi avaldasid vaid 7 % meestest, kuid enamik neist tahaks siiski reisida üksi.



Enda peale!

Ilu, kirurgia, kosmeetika ja muu taolise peale kulutaks raha 8 % naistest. Huvitav, kuid tervelt 15 % !!! meestest paistis silma egoistliku enesearmastusega.

8 % naistest ja 15 % meestest ostaks endale unistuste auto.

Samas, investeerida raha oma ärisse tahaks vaid mõni üksik naine(alla 0,1 %), mida ei saa öelda meeste kohta: tervelt 22 % alustaks ettevõtlusega.

MILLE PEALE KULUTAKSID MILJONI SINA?

allikas: Natali

pilt: pixabay.com