Kirss.Net

Tuesday, 17 April 2012 06:57

Tervislikud kingiideed!

 

                                                                Autor: Helena Timberg
                                                                www.helenafit.blogspot.com

 

Niinii, varsti on tulemas see suur kingi tegemise aeg jälle. Kirjutan siia mõned tervislikud ideed, mis aitavad loodetavasti uut aastat uue hooga alustada:) Here we go

 

dieet

pilt: freedigitalphotos.net



1. TREENINGMATT VÕI/JA FITBALL- Neid päris palju erinevate hindadega. Algavad sajast kroonist ja lõppevad seitsme sajaga umbes..super kink minu arust.


2. TREENING VIDEOD-  Olenevalt siis inimesest kinkida talle ntks jooga, pilatese video või siis hoopis bodycombat, bodyjam või midagi sellist. Võimalus on osta poest- neid on nii toitupoodides kui ka spordipoodides. Alati on võimalik ka plaat ise teha või tellida netist. Ebays on neid näiteks päris palju normaalsete hindadega ja kui nüüd tellida siis jõuavad õigeks ajaks kohale ka:)



3. SUPERFOODS- http://www.eliksiir.ee/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=204   Sealt leiate kõik vajaliku, hinnad pole ka üle mõistuse ja usun et kingisaaja kindlasti rõõmustab sellise vitamiinipommi üle.

 

4.WATERBOTTLE - enamik meist, kes teevad palju trenni ja on tervisliku eluviisiga kasutavad palju veepudelit- hinnad on mega odavad ja valik on ka suur niiet kerge on leida kellegi iseloomu kirjeldav pudel näiteks:)


5.AJAKIRJA TELLIMUS - Mõtlen siiski trenniajakirju mitte cosmot:) Näiteks tervis pluss aasta tellimus 24 eurot ja poole aasta tellimus 12 eurot. Mõistlik.


6.SAMMUMÕÕTJA/SPORDIKELL- sammumõõtja siis kellelegi, kes ei ole eriline trenni inimene ja kellel vb ei ole väga palju aega trenni tegemiseks kuid soovib siiski tervislikumalt elada ja spordikell kellelegi, kes tegeleb aktiivselt spordiga või plaanib seda tegema hakata.


7.MÕNI TERVISLIK RETSEPTI RAAMAT - Neid on mega palju ja erinevate hindadega- mine ja vaata ainult poes natuke ringi ja juba leiadki. Alustades Anni Arrost ja lõpetades igasuguste välismaa tegelastega. Ning kui eelarve on väike siis miks mitte ise väike raamat erinevate tervislike retseptidega teha. Internett on neid ju täis.



8.NAHAHOOLDUSwww.moshi.ee oma mõnusate toodetega, mis on sünteetiliste ainete vabad sobivad igale tüdrukule ja miks mitte ka poisile.


9.MÄRKMIK - et siis miks tervislik? Minul on näiteks sedasi, et kui mul on mu märkmik kuhu ma kirjutan üles oma toitumisplaani, treeningplaani ning eesmärgid siis saan ma oma asjadega palju paremini hakkama.



10.SELTSKONNA MÄNGUD
- Sellised mängud nagu Twister (või Wii, kui sa oled rahaboss) on super head kingid nii lastele kui ka natuke suurematele. Arendad oma tasakaalu, painduvust ja samal ajal on fun ka.


11.SHOKOLAAD - Justjust! Usun, et kui nüüd mõnele magusasõbrale kinkida kõrgekvaliteediga tumedat shokolaadi siis ta on väga rõõmus, sest tema figuurile see liiga ei tee.



12. TEE- Kui tead kedagi, kes on suur teesõber siis osta talle head ja veidi kallimat teed (ja natuke tumedat shokolaadi või mett näiteks?) ning olen kindel, et ta oskab seda kõrgelt hinnata.


Minu arust igal juhul super kingiideed, ma rõõmustaks küll kui midagi neist saaksin.


On teil äkki veel mõni hea idee?

 

link: http://helenafit.blogspot.com/2011/11/joulud-vol-2-tervislikud-kingiideed.html

 

Read 4549 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »
Marjatooni huulepulk: selle suve populaarseim - meik nagu staaridel

Rasketel kriisiaastatel on eriti suur nõudlus naiste huulepulkade järele. Miks? Soetada midagi kallist pole võimalik, huulepulk on aga alati taskukoha

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 161 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 ki

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Kuivade juuste hooldus

Mida vajavad kuivad juuksed? Loomulikul

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun