Kirss.Net

Thursday, 12 May 2011 12:05

KIRSS.NETI REISIHOROSKOOP: mis riigis ootab sind parim puhkus?

 

Igal sodiaagimärgil on olemas oma riigid, mis sobivad talle kõige paremini puhkamiseks, töötamiseks või elamiseks. Need riigid ja nendes elavad inimesed sarnanevad kõige rohkem selle sodiaagimärgi esindajate iseloomuga ning just sel põhjusel tuntakse ennast mõnes riigis puhkusel olles palju komfortsemalt kui teises. 

 

reisihoroskoop  

pilt: freedigitalphotos.net 

 

sport  

JÄÄR(21.03 - 20.04) 

Saksamaa – riik, kus elavad töökad ja reegleid armastavad inimesed – sobib Jääradele igast küljest nii puhkamiseks kui elamiseks. Kui Jäär läheb Saksamaale puhkama, siis satub ta kindlasti lõbusasse seltskonda, kui aga tuleb töötama ja elama, siis leiab endale palju abistavaid sõpru ja hea töökoha. 

 

sport  

SÕNN(21.04 - 21.05) 

Šveits ja Ukraina  sobivad Sõnni tähemärgi esindajatele. Šveitsi hubasus ning Ukraina külalissõbralikkus on just see, mida Sõnnid puhkuselt ootavad. Minnes reisile, tahab üks tüüpiline Sõnn kindlasti proovida rahvakööki ning tutvuda riigi ajaloo ja kultuuriga. Nendes riikides saab ta oma soovid rahuldatud. 

 

sport  

KAKSIKUD(22.05 - 21.06) 

Mitmekülgne USA ja saladuslik Rumeenia  – need riigid on Kaksikutega niivõrd sarnased, et minnes puhkusele tuntakse ennast turvaliselt ja kindlalt. Reeglina teavad Kaksikud juba enne reisile minekut nendest riikidest väga palju – raamatutest ja telesaadetest ning reis on nende suurimaks unistuseks. 

 

sport  

VÄHK(22.06 - 23.07) 

Omapärane India ja rahulik Tiibet  – need on kohad, kuhu ihkab Vähi hing. Tiibet on parim koht nendele Vähkidele, kes tahavad iseendas selgusele jõuda ning saavutada hingelist tasakaalu. Vähid on ka väga korralikud, nad oskavad austada võõra riigi kultuuri ja traditsioone. Seepärast ei teki neil kunagi arusaamatusi kultuurierinevuste tõttu. 

 

sport  

LÕVI(24.07 - 23.08) 

Luksuslik Prantsusmaa ja vaatamisväärsusterohke Tšehhi sobivad ideaalselt Lõvidele külastamiseks. Lõvidele meeldib luksus ja sealsete inimeste sõbralikkus, neid köidab prantsuse keele meeloodilisus.  

 

sport  

NEITSI(24.08 - 23.09) 

Korraarmastajatest Neitsitele meeldiksid Kreeka, Jaapan ja Šveits, sest sealsed inimesed austavad samapalju puhtust ja ajaplaneerimist nagu nemad ise. Neitsit huvitab nende riikide kultuur ja traditsioonid ja nende riikide elanikud teevad suurima heameelega riigi ajaloo ja kultuuri lühiülevaate.  

 

sport  

KAALUD(24.09 - 23.10) 

Traditsioone austav Inglismaa, romantiline ja elegantne Austria, harmooniline Kanada ning saladuslik Tiibet – kõigis nendes riikides leiab Kaalude tähemärgi esindaja endale hingesugulasi ning sellist meelelahutust, millest on ta ammu unistanud.  

 

sport  

SKORPION(24.10 - 22.11) 

Ettearvamatud ja seksikad, kavalad ning kättemaksuhimulised Iraan ja Afganistan mitte üksnes ei peegelda Skorpionide olemust ja nende iseloomu, vaid lausa aitavad Skorpionil saavutada hingelist tasakaalt ning nautida riski.  

 

sport  

AMBUR(23.11 - 21.12) 

Kirglik Portugal ning silmapaistvad Ladina-Ameerika riigid – Amburid tunnevad ennast kõige paremini seal, kus nad ei pea varjama oma tõelist iseloomu, vaid saavad olla nemad ise. Amburitele meeldib aktiivne ja emotsiooniderohke puhkus – sedasama väärtustatakse nendes riikideski.  

 

sport  

KALJUKITS(22. 12 - 20.01) 

Riigid ja regioonid, kus on olemas suured ja võimsad mäed, sümboliseerivad pidevat liikumist üles, parema elu poole, mida Kaljukitsed terve oma elu jooksul ka teevad. Mäed köidavad selle tähemärgi esindajaid ja annavad neile energiat pingutamiseks.  

 

sport  

VEEVALAJA(21.01 - 19.02) 

Tuntud heaoluriik Taani ja stabiilne Rootsi – veevalajad hindavad neid riike, mis on saavutanud hea sotsiaalse seisundi teiste riikide taustal eelkõige tänu selle riigi elanike töökusele ja mingi ideoloogia järgimisele. Kuna kõik veevalajad väärtustavad elus eelkõige raha, siis neile meeldiks viibida kas või paar nädalat riigis, kus on tagatud enamiku elanike sotsiaalne heaolu.  

 

sport  

KALAD(20.02 - 20.03) 

Müstilised Filipiinid ja Sri-Lanka ning energiline Brasiilia – nendes riikides tunnevad Kalad end kõige paremini. Kalad hindavad eelkõige vabadust ja iseseisvust, mida võivad neile soovitud kujul pakkuda üksnes Lõuna-Aasia riigid ja Brasiilia.  

 

Read 10556 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »
Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 kihti meiki ehk terve aasta peale mõeldud meigi koguse? Just sellise küsimuse esitasid endale kreatiiv

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 177 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alu

Loe edasi »
KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun