Kirss.Net

Wednesday, 25 November 2009 14:47

Ilu saladus peitub MAIUSTUSTES!? Loe, kuidas ilusaks saada!

Mida süüa, et kaalu alla saada? Samuti saada nooremaks, nahk ilusaks, juuksed läikivaks ning küüned tugevaks.... Tuli välja, et ilu saladus peitub ... MAIUSTUSTES! 

 

magus  

Karamellidega ilusaks

 

Kui palju vitamiine vajab inimene päevas? Kas piisab toiduga saadud kogusest või peab ka vitamiinikompleksi muretsema? Nüüd pole vaja end vaevata, sest Ameerika teadlased leiutasid sellised karamellid, mis sisaldavad kaltsiumit ja D3-vitamiini. 3-4 tükki päevas mõjuvad soodsalt luustiku, hammaste, küünte ja juuste seisundile. Et aga kommid ei kahjustaks figuuri, ei sisalda need suhkrut, vaid naturaalseid suhkruasendajaid.

 

Nõuanne: Kindlates kogustes on igasugused kommid – ka ilma vitamiinideta – kasulikud, sest nad ju tõstavad tuju, mis on aga tervise tagatiseks. Kuid maiustusi on kasulikum süüa enne lõunasööki, sest just siis töötab organism kõige paremini. Loobuge kommide söömisest pärast kella 13, kui soovite säilitada figuuri ja tervist.

 

Marmelaad muudab nooremaks

 

Osutus, et marmelaad on üks parimaid vananemisvastaseid vahendeid. Teadlased tegid kindlaks, et antud maiustus sisaldab erilist ainet, mis on ühtlasi üks tähtsamaid Botoxi komponente – ning see võitleb suurepäraselt kortsude vastu, toimides aga seestpoolt. Räägitakse, et süües kuu aega iga päev veidi marmelaadi, paraneb naha seisund 30 % võrra. Kuid pidage meeles: marmelaad on kasulik vaid vähestes kogustes, muidu saate ilusa naha asemel paar liigset kilogrammi.

 

Nõuanne: põhimõtteliselt on marmelaad puuvilja-marja mahla, želatiini ja suhkru segu. Seega on samasugune efekt ka puuviljatarretisel, mis aga sisaldab palju vähem suhkrut ning on selle võrra kasulikum.

 

šokolaadŠokolaad ilusa figuuri jaoks

 

Maiasmokad võivad rõõmustada, sest nüüdsest peetakse šokolaadi aineks, mis aitab muutuda saledaks. Teaduslikud uurimused on näidanud, et üks väike tükike šokolaadi päevas tagab ühe kilogrammi kaotamise kuus. Kuid pidage meeles, et sellise efekti annab vaid mõru šokolaad, mis sisaldab vähemalt 70 % kakaod – sellises maiustuses leidub karnitiin, mis soodustab seedimist.

 

Nõuanne: šokolaadi võib kasutada ka kosmeetilise vahendina, näiteks kodustes näomaskides ja kehakreemides.

 

pildid: sxc.hu; img.dailymail.co.uk

 

Read 6075 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Hoolda näonahka õigesti: igale nahatüübile oma nipid!

Esimeseks sammuks oma naha eest hoolitsemisel peaks olema nahatüübi määramine: alustagem kas või sellest, et kõik kreemid, näoveed ja –piimad muutuvad

Loe edasi »
Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 238 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuksehooldus/šampoonid

Juuste õige hooldus? Õigesti valitud ho

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun