Kirss.Net

Thursday, 02 July 2009 15:51

Probleemse naha kiirabi: 6 retsepti, mis päästavad hädaolukorrast

1. Hiljuti tekkinud punnide vastu aitab võidelda piparmündi näovesi: vala 0,5 l keeva vett 2 sl piparmündi lehtedele, lase 5-10 minutit tõmmata ning kurna. Seejärel lisa 4 tl boorpiiritust, 2 sl saialille leotist ja 1 tl sidrunimahla. Puhasta nägu saadud näoveega iga poole tunni tagant, mõne tunni möödudes märkad naha paranemist.

ilu

 

2. Nahka ravib ka pärm. Sega 20 g pärmi paari supilusika piimaga, kuni saad paksu, pudrutaolise massi. Kanna see mask näole ning pese 10-15 minuti möödudes maha.


3.Puu- ja juurviljad. Puu- ja juurviljamaskil on antiseptiline toime. Sega 0.5 sl õllepärmi, 0,5 sl naturaalset jogurtit, 1 tl sidruni- , 1 tl apelsini- ja 1 tl porgandimahla. Kanna nahale ning jäta 15 minutiks, seejärel eemalda vatipadjaga.


4.Puhastav vaha. Vanakreeka teadlased soovitasid kasutada puhastavat kreemi. Selle retsept on järgmine: sulata veevannil 1,5 sl naturaalset vaha. Sega 4 sl vaseliiniõli 6 sl roosiveega. Soojenda ning lisa vahale. Jahuta ning lisa 2-3 tilka roosiõli, sega korralikult. Kanna saadud kreem näole ning jäta 10-15 minutiks, seejärel loputa sooja veega.


5. Ravitaimed. Sega võrdsetes kogustes kuivatatud kummeli-, pärna- ja leedrilehed, vala üle keeva veega ning lase tõmmata tund aega. Seejärel lisa 1 sl peenestatud pähkleid, 1 sl jahu ja 5 g mett. Sega, jahuta, kanna probleemsele piirkonnale ning jäta pooleks tunniks.


6.Teepuuõli teeb imet! Põletikulist vistrikku ise pigistada ei tohi, kui sa aga tegid seda, siis ära kanna probleemsele kohale joodi ega alkoholi, sest see ärritab nahka veelgi rohkem. Küll aga aitab teepuuõli. Kanna vatitikuga üks väike tilk probleemsele piirkonnale – see rahustab nahka ning hävitab bakterid.

pilt: sxc.hu

 

Read 8698 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »
Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 120 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eli

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun