Kirss.Net

Wednesday, 02 June 2010 07:20

Parimad soengud poolpikkadele juustele. Vali ka endale!

Soovid suve tuleku puhul soengut, imidžit muuta? Sind köidavad originaalsed poolpikad soengud? Siis on see artikkel sinu jaoks: vali oma lemmiksoeng, mis sobib ka sinu juuksetüübiga. 

LÜHIKE "BOB"

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Kõigile noortele elegantsetele naistele, kes peavad ka tööl eriti hoolitsetud välja nägema. Tähtis on, et kuklal ei kasvaks juuksed liiga kõrgelt ja laup liiga kõrge ei oleks.

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Pehmed kuni normaalsed juuksed, võimalikult sirged. See joon toob eriti välja heleblondide ja tumedate juuste ilu. 

  soeng

LÕUANI ULATUV SOENG

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Isemeelsetele naistele, kes kannavad heameelega soengut, mis hoolimata oma ajatusest, või isegi tänu sellele, sobib iga moega.

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Pehmed, võimalikult tihedad juuksed, kõige parem, kui need on heleblondid. Väga kenad on ka brünetid kullavärvi salkudega juuksed. Soodsalt mõjub kitsas nägu, väike nina ja tumedad silmakulmud.

soeng

PAAŽIPEA

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Suurtele ja väikestele, päris noortele, aga ka vanematele, nii heledate kui ka igat värvi tumedate juustega naistele. Ilusasti sobib selle juurde sportlik riietus. 

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Pehmed kuni tugevad juuksed. Kõige parem, kui juuksed on nöörsirged. Lainelised juuksed tuleb sageli sirgendada, sest paažipead on sirgetena ilusamad.

soeng

ÜMARLÕIKUS

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Kõigile blondiinidele, aga ka kastanpruunide juustega naistele, kes tahavad ülimoodsat lõikust, aga mitte mingit "korralikku" soengut. Soodne ümmargusele näole ja tugevale kaelale. 

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Pehmed, ka õhukesed juuksed, kui need on triibutatud ja mõjuvad seetõttu paksemana. Eriti kenad on kuldblondid salgud, mis otstest muutuvad linavalgeks.

soeng

NARMALINE LÕIKUS

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Sportlikele, aga ka tütarlapselikele naistele. Kuna õigesti lõigatud juuksed on alati kenad, sobib see soeng kõigile, kellel on vähe aega.

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Normaalsed kuni tugevad juuksed. Tumedate juuste(ja heleda naha) puhul näeb see lõikus parem välja kui blondide juuste korral.

soeng

KLASSIKALINE "BOB" 

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Noortele naistele, kes armastavad klassikalist stiili, aga tahavad sellest hoolimata moodsad välja näha. See soeng on soodne ka madala lauba, lameda näo ja punnpõskede puhul. 

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Pehmed kuni normaalsed juuksed. Kui läige puudub, siis tuleb tihti ravikuuri teha. Selle soengu puhul on ilusad heledamad salgud. Need ei tohi suured olla ja neid tuleb umbes iga kahe kuu tagant värskendada.

soeng

Allikas: „Tüüp & Soeng”, kirjastus Ersen, 1996

Read 35821 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Sul on probleemne nahk? 10 nippi, mis aitavad saada sellest probleemist üle.

1. Ära kasuta jumestuskreemi või siis ainult äärmisel juhul, sest see ummistab poore – asenda jumestuskreem heleda peitepulgaga.  

Loe edasi »
Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 182 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuida

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun