Kirss.Net

Monday, 29 March 2010 14:59

Blond, brünett või punapea – missugune juuksevärv sobib sinule?

Juuksevärvi valimisel on asendamatu abiline värvitüüp. Vaatame, mis värvitüüpi oled sina ning mis värvi juuksed sulle sobiksid.

juuksed 

pilt: MAC 2009 juuksekollektsioon

 

KEVADETÜÜP

 

Iseloomulik: õrn, peaaegu läbipaistev jume helebeeži alatooniga ja ilma sinise varjundita, virsikuvärvi põsepunaga.

 

Eriti sobivad: kõik blondi skaala soojad toonid heledast nisublondist intensiivse meeblondini või heledad kuldblondides toonides salgud. Põhimõtteliselt peaks kevadetüüp eelistama heledaid kui tumedaid juuksevärve, et oma õrna jumet rõhutada.

 

Tingimata tuleb vältida: leekpunast. Kui üldse punast tooni kasutada, siis valida punakasblond või üsna pehme kuldoranž. Sobimatud on ka kõik tumepruunid toonid.

 

SUVETÜÜP

 

Iseloomulik: jahe, mõnikord ka pisut kahkjas jume. Kui põsepuna on olemas, siis on see sinakasroosa.

 

Eriti sobivad: kõik jahedad ja mahendatud juuksevärvid. Blondide toonide seas on nendeks hõbedased toonid plaatinablondist tuhkblondini. Pruunidest toonidest sobivad kõik ilma kuldse helgita nüansid ja punastest toonidest sinakaspunased.

 

Tingimata tuleb vältida: liiga tumedaid pruune toone, mis muudavad jume kahkjaks ja haiglaseks. Ebasoodsad on ka kõik vasekarva punased toonid, mis ilmses vastuolus pisut sinaka nahavärviga.

 

SÜGISETÜÜP

 

Iseloomulik: ühtlaselt elevandiluu värvi või kollakas jume, enamasti ilma loomuliku põsepunata. Sageli esinevad tedretähed.

 

Eriti sobivad: kõik blondid, punased ja pruunid toonid, mis kalduvad kuldsete ja vasetoonide poole, näiteks kuldoranž, tizianipunane, kastan ja sarapuupähkel. Ka hennaga värvitud punapea näeb hea välja.

 

Tingimata tuleb vältida: tõelist blondi tooni, mis muudab näo kahkjaks, ja sinivioletseid punaseid toone, mis annavad jumele kuldkollase varjundi. Hoiduda suurtest värvimuutustest, parem valida loomulikule värvile lähedane toon.

 

TALVETÜÜP

 

Iseloomulik: kas piimvalge jume ilma põsepunata või sinakate toonidega oliivroheline.

 

Eriti sobivad: kõik pruunid toonid, mis rõhutavad loomulikku tumedat tüüpi. Ainult talvetüübile sobib hästi sinakasmust. Punaste toonide skaalas sobivad intensiivsed sinakasvioletsed nüansid, nagu mustika ja põldmarja värv.

 

Tingimata tuleb vältida: kõigis varjundites blondi tooni ja vaskpunase helgiga pruune toone.

 

Allikas: „Tüüp & Soeng”, kirjastus Ersen, 1996

 

Read 17424 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 kihti meiki ehk terve aasta peale mõeldud meigi koguse? Just sellise küsimuse esitasid endale kreatiiv

Loe edasi »
Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 109 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei p

Loe edasi »
Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste väljalangemine

Juuste väljalangemine on nagu kasvugi lo

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun