Kirss.Net

Tuesday, 09 July 2013 11:03

Paradiis: Usk

Rate this item
(0 votes)

Originaalpealkiri: Paradies: Glaube

Filmi pikkus: 1 h 55 min  

Žanr:   Draama, Alla 16 a. keelatud

 

Tootmisaasta: 2012

Kinodes alates:   12.07.2013

PARADIIS: USK on teine peatükk austria provokaatori Ulrich Seidli Paradiisi-triloogiast, mis jälgib kolme naise teekonda oma isikliku õnne ehk maapealse paradiisi otsinguil. PARADIIS: USK esilinastus 2012. aastal Venezia filmifestivali võistlusprogrammis (žürii eripreemia) ning samuti 2012. aasta PÖFFil.

Ulrich Seidli täiusliku paradiisi otsingud jätkuvad Austria näitlejanna Maria Hofstätteri kehastatud fanaatilise katoliiklase Anne-Marie loos. Radioloogiaõena leiba teeniva masohhistlike kalduvustega proua pühendumus Jeesusele on niivõrd jäägitu, et ka oma puhkuse veedab ta jumalasõna ukselt uksele levitades, kaaslaseks Neitsi Maarja pühakuju.

Üsna veidraks kisub lugu, kui välja ilmub Anne-Marie moslemist ja ratastooli aheldatud abikaasa. Kirglikud palved vahelduvad vihaste vaidluste, käsikähmluste ja vaimse ning füüsilise terroriga. See pole veel kõik. Järgnevad öised vabaõhu seksorgiad, kohtumine härra Rupnikuga, suguühe Jeesusega ning südantlõhestav suhete purunemine – st lahkuminek Jeesusest. Tõepoolest, Anne Marie usk ei ole mitte ainult spirituaalne, vaid ka karnaalne ja Seidl ei säästa meid grammigi selle demonstreerimisel.

Kõik see kokku on peadpööritavalt hirmuäratav, hüsteeriliselt naljakas ning äärmiselt mõtlemapanev ja ilmselgelt on tegemist filmiga, mis jääb vaatajale igaveseks kuklasse tiksuma. PARADIIS: USK on kompromissitu, provotseeriv ja küüniline tragikomöödia inimesest - autorikino meistri Ulrich Seidli absoluutne tippteos.
  

 

 

film

 film

film

allikas: www.forumcinemas.ee : imdb.com 

Read 2671 times
More in this category: « Bling Ring Patupuhastus »

ILUNIPID, MEIKIMINE

Sul on probleemne nahk? 10 nippi, mis aitavad saada sellest probleemist üle.

1. Ära kasuta jumestuskreemi või siis ainult äärmisel juhul, sest see ummistab poore – asenda jumestuskreem heleda peitepulgaga.  

Loe edasi »
Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valida. Tavaliselt võtame klassikalise musta. Samas on ju praegu ripsmetuššide valik nii suur, õige värv

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 129 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valid

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun