Kirss.Net

Tuesday, 02 January 2024 06:42

Jõuluostude meistriklass: 6 tõhusat nippi jõulukinkide planeerimiseks

 

 

 

 

  

 

 

Jõulud – paljude jaoks lemmik aeg aastast, mil soojus ja rõõm täidavad südame ja lähedastele kingituste valimine täidab meie vaba aja. Kingituste tegemine pakub palju rõõmu, kuid sageli võib sellega kaasneda ka stress ja viimase hetke kiirustamine. Jälgides järgnevaid nõuandeid, saad oma jõuluoste tõhusalt planeerida ja veenduda, et jõulueelne ostutrall mööduks rahulikult ja oma lähedastele tõeliselt läbimõeldud kinke valides, mitte viimasel minutil mööda kauplusi joostes ja ebavajalike paanikaoste sooritades. (esto.eu - Isiklik krediidiliin)

  1. Alusta varakult

Esimene ja kõige olulisem samm on alustada varakult. Mida varem sa oma kingituste nimekirja koostamisega alustad, seda rohkem jääb aega parimate pakkumiste leidmiseks. Pane kirja kõik inimesed, kellele soovid kingituse teha ning lisa iga nime taha mõni fakt või idee, mis sorti kink just temale rõõmu võiks pakkuda.

Varajane planeerimine aitab vältida pühade-eelset trügimist poodides ja võimalikke pettumusi, kui soovitud tooted on juba otsas. Märgi kalendrisse üles need kuupäevad, millal saad kingituste ostmisele aega pühendada ja jää oma plaanile kindlaks.

  1. Koosta eelarve

Järgmine samm on eelarve koostamine. See aitab sul mitte ainult rahaliselt paremini planeerida, vaid ka impulssoste vältida. Mõtle läbi, mitu kinki plaanid osta, kui suure summa oled valmis kulutama ühe kingituse kohta ja kes on need inimesed, kellele soovid teha erilisema kingituse, hinnast hoolimata. 

Jää kindlaks paika pandud summadele. Nii väldid olukorda, kus planeeritud eelarve on lõhki, kuid alles pooled kingid on ostmata. Lisaks aitab see veenduda, et ka pühade järgne aeg tuleb mõnus ning ei ole vaja oma püksirihma liigselt pingutada. 

  1. Tee ostunimekiri

Ostunimekirja koostamine on lihtne, kuid efektiivne samm jõuluostude planeerimisel. See aitab sul jääda kindlaks oma plaanidele ja vältida asjatuid impulssoste. Kirjuta üles, mida täpselt soovid osta ja kellele. 

Ostunimekiri aitab sul paremini planeerida ning jälgida, et iga oluline inimene sinu elus saaks väärilise kingituse. Lisaks väldid sellega viimase minuti ehmatusi, et äkitselt tuleb meelde mõni oluline inimene, kelle kingitus on pühade eelses saginas ununenud.  

  1. Võrdle hindu ja pakkumisi

Ole nutikas ja võrdle hindu enne ostu sooritamist. Tänu internetile ja erinevatele hinnavõrdlus portaalidele, on see tänapäeval lihtsam kui kunagi varem. Jälgides pakkumisi ja allahindlusi erinevate kauplejate juures, võid märkimisväärselt vähendada oma kulutusi. 

See aitab sul leida parimaid diile ja säästa raha, mida saaksid kasutada näiteks mõne erilise kingituse jaoks, mis muidu jääks eelarvest välja.

Ja kui näed, et jõuluostude kogusumma hakkab kasvama liiga suureks, soovitame kaaluda ESTO krediidiliin avamist. Krediidiliin annab sulle võimaluse laenata täpselt nii suure summa, kui hetkel puudu jääb ning maksta tagasi endale sobiva maksegraafiku alusel. Nii saad veenduda, et ei kuluta kogu oma vabu vahendeid kingituste peale ning raha jääb üle ka muudeks igapäeva toiminguteks. 

Tutvu enne lepingu sõlmimist tingimustega ja vajadusel konsulteeri spetsialistiga. ESTO AS krediidikonto kulukuse määr on 49,22% aastas järgmistel näidistingimustel: krediidilimiit 4000 EUR, fikseerimata esialgne (maksimaalne) intressimäär 40,70%, lepingutasu 0 EUR, igakuine haldustasu 0 EUR, krediidi kogusumma ja tagasimaksete summa 5467,67 EUR eeldusel, et krediit võetakse kasutusse viivitamata täies mahus ja tagastatakse 60 kuu jooksul igakuiste võrdsete osamaksetega.

Külastage meie blogi ja lugege meie uusimat artiklit, et saada huvitavaid ja kasulikke teadmisi: https://esto.eu/ee/article/pere-eelarve-koostamine-kuidas-alustada-oma-rahaasjade-haldamisega 

  1. Kaalu veebioste

Ostude sooritamine e-poest on sageli mugavam ja pakub laiemat tootevalikut. Lisaks

on veebipoed sageli avatud 24/7, mis tähendab, et saad oma oste teha just endale sobival ajal. See säästab märkimisväärselt sinu aega, mis muidu kuluks erinevate kaupluste vahet jooksmisele ning ummikutes ja järjekordades ootamisele. 

Tihtipeale on erinevates veebipoodides ka erinevad hinnad ja seega valikut võrreldes võid veelgi kokku hoida oma jõulueelse ostlemise kuludelt. 

  1. Kasuta ära kliendiprogramme ja allahindluskuponge

Lisaks eelnevatele nõuannetele on veel üks nutikas moodus oma jõulukulutuste säätmiseks - kasuta soodustusija otsi allahindluskuponge. Paljud poed ja online-kauplused pakuvad eripakkumisi ja allahindlusi oma uutele või pikaajalistele klientidele, eriti pühade hooajal. 

Registreerudes kliendiprogrammide või meililistidega, võid saada ligipääsu eksklusiivsetele allahindlustele või sooduskupongidele, mis aitavad sul veelgi rohkem säästa. Sellised pakkumised aitavad sul teha rohkem oste sama eelarve piires või isegi jääda eelarvest allapoole.

Kokkuvõte

Planeeri oma jõuluostud nutikalt ja varakult, et vältida stressi ja nautida pühadeaega täiel rinnal. Koosta ostunimekiri ja eelarve, uuri erinevaid maksevõimalusi ning võrdle hindu. Nende lihtsate, kuid tõhusate sammudega saad hoida oma pühadeaja rõõmsa ja murevaba. 

Loe edasi, miks usaldavad nii paljud e-kauplused ESTO makselahendusi: https://www.aripaev.ee/sisuturundus/2021/04/20/miks-usaldab-ule-500-e-poe-ja-kaupluse-eestis-just-esto-makselahendusi

 

https://esto.eu/

 

Read 183 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsekohe vaja? Ära paanitse!

Loe edasi »
Marjatooni huulepulk: selle suve populaarseim - meik nagu staaridel

Rasketel kriisiaastatel on eriti suur nõudlus naiste huulepulkade järele. Miks? Soetada midagi kallist pole võimalik, huulepulk on aga alati taskukoha

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 153 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »
Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun