Kirss.Net

Thursday, 27 May 2010 13:30

SEKS TUNDMATUGA = parim tutvumisvõimalus?

 

„Üheöösuhe ei ole häbiplekk biograafias, vaid hea võimalus tutvuda,” arvab briti ajakirjanik Jake Millengton. Järgmises artiklis räägime tema seisukohtadest.

Mulle meeldib reisida. Ning ma teen seda regulaarselt: ilmselt leidub noorel ajakirjanikul tuhat põhjust riigipiiri ületamiseks – ma tahan maitsta unikaalseid California pistaatsiapähkleid ning tutvuda Kanada inimestega... Kuid igal minu reisil on hoopis teine salajane eesmärk – baari või hotelli külastamine. Sest seal saan 99,9-protsendilise tõenäosusega suhelda inimestega, keda ma kunagi rohkem ei näe, tutvuda naistega, kellega kindlalt iialgi enam ei kohtu. Kui ma käisin ühes Saksamaa baaris, siis juba 7 minuti möödudes pärast kokteili tellimist sosistas kaunis kelner, et ta saab vabaks juba poole tunni pärast. Me läksimegi tema juurde... Miks ma räägin nendest episoodidest? Kas ma tahan tõestada, et nii kiire tutvus ning kohustustevaba seks on hea? Jah, kuid ainult siis, kui teate kindlalt, et...

seks 

pilt: beddingmegastore.com  

TE TAHATE SEDA

 

Mis on üheöösuhte mõte? Naudingu saamine. Kuid mitte mingil juhul abikaasa leidmine. Seks ei lähenda inimesi. Selles on karm elutõde: mõnikord, et saada naist, hakkab uus meestuttav rääkima armastusest. Ärge uskuge teda. Antud hetkel ei saa ta mõelda millelegi muule peale seksi. Samas tuleb arvestada ka võimalusega, et teil mõlemal tekib soov seda eksperimenti korrata ning suhet jätkata.

 

TE LEPITE KOKKU TINGIMUSTES

 

Niisiis, tulite baari ja nägite seal ilusat kurva pilguga tundmatut. Te tutvusite, vahetasite telefoninumbreid või lisasite teineteist Facebooki sõbralisti ning saite aru, et tahaksite kahekesi jääda. Kuid soovitud tulemuse saavutamiseks leppige teel hotellituppa kokku, mida täpsemalt kavatsete teha. Üheöösuhte peamine oht peitub võimaluses, et üks partneritest tahaks teise voodi külge siduda ning teha temaga kõik, mis iganes süda ihkab, ja teine unistab misjonäripoosist ja täielikust pimedusest. Ühesõnaga, kui seksile lisandub ka kokkulepe, siis saate mõlemad auhinnaks nii hea tuju kui ka orgasmi, mille nimel kogu plaan sepitsetigi.

 

TEIL EI OLE HÄBI

 

Minu sõber abiellus näitlejaga, kellega ta seksis juba esimesel kohtingul(ning tegemist on kõige õnnelikuma perekonnaga, keda üldse tean). Üks teine tuttav oli elanud 5 aastat raamatupidajaga ning ka nende kooselu algas üheöösuhtest. Ja uskuge mind: ma pole veel üheltki mehelt kuulnud, et naine, kes on nõus anduma kohe pärast tutvumist, on lits. Ajad, mil naine pidi abielludes süütu olema, on möödas. On saabunud uus ajastu, mil mõlemad partnerid püüdlevad naudingu poole!

 

Mida arvad sina üheöösuhtest? Kas see on sinu jaoks? Kas see võib areneda millekski enamaks?

Read 11769 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »
Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 220 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Rasvaste juuste hooldus

Rasvased juuksed tuleb pesta iga päev. I

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun