Kirss.Net

Sunday, 23 May 2010 14:03

MEHEGA TUTVUMISE KUNST: mida teha, et meest mitte eemale peletada?

Paljud armastuslood algavad esmapilgul banaalsetena tunduvate küsimustega: „Vabandage, mis kell on?”, „Tere, kas te saaksite öelda, kus asub raamatukogu?”.  Naiste kujutlusvõime hakkab koheselt looma armastusloo stsenaariumi... kuid unelmate prints, vastanud midagi ebamäärast eeltoodud küsimusele, läheb lihtsalt ära, pööramata naisest küsijale erilist tähelepanu... Miks nii juhtub? 

Samuti on levinud arusaam, et ükski mehe tegu ei ole omakasupüüdmatu: kui tundmatu mees ruttab ise teile appi, siis on vägagi tõenäoline, et te meeldite talle ja ta tahaks teiega tutvuda. Loomulikult on kõik inimesed erinevad ning on ka altruistlike inimesi, kes puhtast viisakusest abistavad naisi, kuid enamik teeb seda siiski kindla eesmärgiga. 

Miks aga jookseb nii mõnigi abivalmis rüütel minema?  

armastus 

pilt: dreamstime.com  

 

1. Välimus

 

Et meeldida meestele, peate pidevalt suurepärane välja nägema, kuna see, kas ta püüab teiega tutvuda või mitte, sõltub just esmamuljest.

 

Sellest räägivad meile ka reklaamid: nii sai ühes neist tegelanna ebaõnne allikaks ebameeldiv higilõhn.

 

Asjatu on mõelda, et mehed ei pööra pisiasjadele tähelepanu – just need mängivad ülitähtsat rolli esmamulje kujundamises. Seepärast tuleb hoolitseda iga detaili eest, alustades pediküüriga ja lõpetades tervete juuste ning näonahaga.

 

See ei tähenda muidugi, et enne iga poodi minekut tuleb kulutada tunde meigi ja riietuse peale. Tuleb lihtsalt enda eest hoolitseda, pöörates erilist tähelepanu hügieenile.

 

2. Käitumine

 

Läbilõikav hääl, vali naer ja liigne avameelsus ei ole kõige paremad abilised mehega tutvumisel. Loomulikult ta mõistab, et te ei ela kloostris ja noore naisena peaksite olema rõõmsameelne, kuid teda võib lihtsalt vapustada naise vulgaarne käitumine, eriti kui ta ise kuulub korralike meeste hulka.

 

Mehega tutvudes püüdke käituda võimalikult tagasihoidlikult, isegi kui olete igapäevaelus hoopis teistsugune.

 

3. Kahjulikud harjumused

 

Vaevalt et isegi eelarvamustevabale mehele meeldiks ropendav või suitsetav naine – seda isegi juhul, kui ta pole ise ingel ja nendest harjumustest vaba.

 

Sellest ei järeldu, et te peaksite kõigist nendest harjumustest loobuma(see oleks muidugi teie enda jaoks kasulik) – lihtsalt püüdke mehega tutvudes hoiduda nendest harjumustest ja žestidest, mida võidakse valesti mõista.

Read 7597 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt välja, siis mõtle läbi, äkki teed midagi valesti.  

Loe edasi »
Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 163 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kol

Loe edasi »
Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste sirgendamine

Pole midagi ilusamat kui luksuslikud, si

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun