Kirss.Net

Thursday, 05 November 2009 13:43

Armastuse horoskoop meeste paremaks tundmaõppimiseks

  armastus

Mehe sodiaagimärk räägib palju tema iseloomust. Näiteks võib ennustada, milline on ta armastuse ja seksi asjades. Meie lühike armastuse horoskoop aitab sind oma partnerit paremini tundma õppida. 

sportJÄÄR(21.03 - 20.04) ; Stiihia – tuli

Jäär on eksperimentaator, kellele meeldib kõik uus. Talle meeldib katsetada ja realiseerida oma seksuaalfantaasiaid. Samas on ta järjepidev ning oma partnerile truu. 

 

  sport

SÕNN(21.04 - 21.05) ; Stiihia - maa

Seksi alal konservatiivne. Ei ole kunagi oma partneriga rahul ning on alati ideaali otsinguil. Sageli petab oma naist.

 

sport

KAKSIKUD(22.05 - 21.06) ; Stiihia - õhk 

Kaksikutest mees on vabaduslembene ja elava fantaasiaga. Ta kardab igavust ja rutiini ning püüab ka voodis leiutada midagi uut.

 

sport

 VÄHK(22.06 - 23.07) ; Stiihia - vesi

Vähile on kõige tähtsam tugev perekond, kuid see on vastuolus tema temperamendi ja seiklushimuga. Tal on raske säilitada suhet, sest teda tüütab rutiinne elu ning seks ühe partneriga, samas ei julge ta oma naist petta. Seetõttu on ta harva õnnelik.

 

sport

LÕVI(24.07 - 23.08) ; Stiihia - tuli

Lõvi jaoks on seks justkui väike etendus. Ta püüab olla romantiline ja hooliv. Enamasti oma naisele truu, kuid võib salaja armastada kedagi teist.

 

sport

NEITSI(24.08 - 23.09) ; Stiihia - maa

Seksis väga hea, kuid tema juures pole see kõige tähtsam. Naist köidab hoopis tema õrnus, mida nii harva meessoo juures kohtab.

 

sport

KAALUD(24.09 - 23.10) ; Stiihia - õhk

Kaalud on väga egoistlikud ning nõuavad naiselt liiga palju: rahulikku ja õnneliku perekonda, head seksi, oma õigustega arvestamist jne. Kuid ta ei soovi midagi kuulda oma kohustustest ning see kujuneb tüli allikaks.

 

sport

SKORPION(24.10 - 22.11) ; Stiihia - vesi

Suurepärane partner, kes püüab ennastohverdavalt naist rahuldada ning säilitada perekonda. Skorpioni jaoks on esikohal lapsed, temast saab maailma parim isa. 

 

sport

AMBUR(23.11 - 21.12) ; Stiihia - tuli

Iseloomult romantik ja rändur. Ei otsi kiindumust ega armastust. Tüüpiline seelikukütt, kes ei nõua ka partnerilt midagi peale seksi. Teda võib taltsutada vaid tugevaloomuline naine. 

 

sport

KALJUKITS(22. 12 - 20.01) ; Stiihia - maa

Kaljukitse arvates on seks ja armastus omavahel lahutamatult seotud. Loomulikult meeldib see naistele. Ta on tagasihoidlik ja vähenõudlik ning ei räägi kellelegi oma seksuaalfantaasiatest. 

 

sport

VEEVALAJA(21.01 - 19.02) ; Stiihia - õhk

Veevalaja allub hea meelega naisele. Ei ole armukade ning on oma naisele truu – ta lihtsalt ei mõtle truudusemurdmisele, sest temale on palju tähtsamad töö- ja perekonnaküsimused.

 

sportKALAD(20.02 - 20.03) ; Stiihia - vesi

Naisi erutab kalade sensuaalsus. Samas on kalade märgi all sündinud mees harva tõeliselt armunud, ta ei väärtusta perekonda ega tõsiseid suhteid.  

 

Pilt: sxc.hu; freedigitalphotos.net

www.kirss.net 

, ; 
Read 28059 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei pruugi anda soovitud tulemust. Milliseid kombinatsioone on mõistlikum vältida?  

Loe edasi »
Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 156 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei p

Loe edasi »
Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste väljalangemine

Juuste väljalangemine on nagu kasvugi lo

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun