Kirss.Net

J - TÄHEGA ALGAVAD UNENÄOD










JAAM - uute eluetappide algust, muutumist ja uusi plaane.

JAANALIND - pettust ja valet.

JAANIPÄEV - armastuse tärkamist. Jaanituli - õnne möödaminemist.

JAANlLILLED - ootamatut kingitust.

JAHIL olemine- õnne õnnemängudes ja muudes asjades, kuuma armastust. Jahisarve kuulmine - hädaohtu. Jahinuga - varitsevaid vaenlasi. Jahil laulmine - haigust, surma ja halba elu. Jahitarbed - kasvavat varandust. Jahil suure metslooma tapmine - võitu vaenlase üle, õnnetusest pääsemist. Jahil väikese looma tapmine - väikest õnnetust või kahju. Jahikoer - hulkumist ja laisklemist. Jahimees - tühje lootusi ja muresid.

JAHU - kaduvat õnne, vahel surma. Jahu ostmine - rahulikku ja vaikset kodust elu.

JALAD on puhtad - head tervist ja elu paranemist. Mustad jalad - õnnetust ja haigust. Jalgade pesemine - ei pea kedagi kartma. Paljad jalad - haigust, köha, häda ja vaesust. Jalajäljed - õnne kestmist.

JALUTAMINE
- kahtlast sõprust ja kõikuvat õnne. Sõpradega jalutamine - pahandust ja segadust. Armsamaga jalutamine - võõrdumist ja takistust.

JANU - muret ja vaeva. Janu kustutamine - rikkust ja au. Janu kustutamine teistel - õnne ja kasu.

JEESUS - kurvastuse lõppu. Jeesusega rääkimine - rahulikku elu ja rahulikku meelt.

JOOK on selge ja anum terve - kooskõla enese ja ümbritseva maailmaga. Mõru jook - pettumust ja unistustest loobumist. Õlle ja kuuma vee joomine - haigust. Piima joomine - tervist ja õnne. Viina joomine - pahandust. Jooginõu lõhkumine - kahju ja suurt pahandust. Joobnud inimesed - pahandust ja laiskust

JOOKSMINE - soovide täitumist, edu ja head meeleolu. Joosta püüdmine, kuid jalad ei kuula sõna - ebaõnnestumist ja tühja tööd.

JOONISTAMINE - teiste õpetamist.

JULGUS - edu. Teine on julge - head vahekorda selle inimesega.

JUMAL - muret ja vaeva, kuid ka rahulikku meelt. Jumala kiitmine ja palumine - vagadust ja kannatust.

JUMALAGAJÄTMINE - leppimist, ka parima sõbra surma. Jumalagajätt armsamaga - kahtlast rõõmu ja õnne.

JUTLUSE kuulamine - kiitust ja au, noorematele kosjaõnne. Ise jutlustamine - tühja tööd ja vaeva. Jutlustaja - vastumeelseid asju. Jutlustajaga rääkimine - patust pööramist.

JUUKSED on hallid- elumuresid ja haigust. Punased juuksed - ameti kaotust. Mustad juuksed - head elu ja tervist. Valged juuksed - lapselaste nägemist. Lokkis juuksed - naeruväärsust. Juuste kammimine - au ja uut teenistust. Juuste lõikamine - murede vähenemist ja õnne. Pikad juuksed - kahju kohtu läbi. Lahtised juuksed - kahju kauplemise läbi. Hõredad juuksed - halba kohta või korterit. Juuste kaotamine - kahju kannatamist ja igavust. Juuksur - õnnetust ja rahakahju.

JUURIKAD - kindlat armastust. Juurikate lõikamine - armastuse kadumist. Juurikate väljakiskumine - pahandust armsama poolt. Juurvilja söömine - armastuse kasvamist.

JUUT - õnne kauplemises, ka suuri võlgu. Juut aitab sind - kasu. Ise juut olema - kiusu ja riidu.

JÕGI on selge - suurt õnne ja rõõmu, armastuskirja. Jõgi üle kallaste ajamas - suuri ettevõtmisi. Tormine ja üle kallaste kobrutav jõevesi - suuri toimetusi ja sekeldusi. Jõevoogudest kantud - nõustumist nendega, kel on õigus. Jões suplemine - õnne ja tervist. Jõkkekukkumine - haigust ja õnnetust. Jõest üle ujumine - võitu vastaste üle.

JÕULUPÜHADE pidamine - pulmi ja muid pidusid. Jõulupuu - suurt rõõmu. Põlevad jõuluküünlad - selgitusi segastes asjades.

JÄLG - uusi ideid.

JÄNES - edevust, kartust ja hirmu. Jänese tapmine - suurt loosiõnne. Jänese saba - õnn pöörab selja.

JÄRV on vaikne - eluõnne ja abikaasa leidmist. Tormine järv - suurt pahandust, tüli ja riidu sõprade ning sugulaste seas. Järvel sõitmine - reisi ja uudiseid. Järvest kala püüdmine - muudatusi ja segadusi elus.

JÄÄ - hädaohtu. Jääauku kukkumine - elujõu raugemist, haigust, surma, äpardusi. Jäälõhe - hädaohtu. Jääminek - tundeelu elavnemist. Jää raiumine - puudust ja põuda. Jääl käimine - ohtlikku ettevõtmist.

JÄÄR - halbu inimesi.

Read 31154 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kollane naeratus ning tuhmid juuksed: ükski neist omadustest pole naise jaoks enam moes.  

Loe edasi »
Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 163 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »
Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun