Kirss.Net

Saturday, 19 September 2009 13:53

8 sammu uude ellu ilma suitsetamiseta

Meil ei ole kahju ajast ja rahast, mida kulutame riiete, kosmeetika, iluprotseduuride peale, samal ajal kui  hävitame oma organismi suitsetades - ilma igasuguse südametunnistuse piinata, veendes ennast, et sigaret on suurepärane moodus veidi lõõgastuda ning säilitada figuuri...

 

suits 

Tegelikult on need ainult müüdid, mida mõtleme välja, õigustamaks oma nõrkust. Astu julgesti uude ellu!

 

1. VALI KUUPÄEV. Ülemaailmne päev ilma tubakata 31.mail on suurepärane ajend, et jätta igaveseks hüvasti selle kahjuliku harjumusega. Sel päeval toetavad sind lisaks sõpradele ja lähedastele ka miljonid inimesed kogu maailmas.

 

2. VALI OMA STRATEEGIA. Mis on sinu jaoks mugavam: kas kohe loobuda või järk-järgult. Pea kinni valitud strateegiast!

 

3. KOOSTA NIMEKIRI PÕHJUSTEST, MIKS TAHAD SUITSETAMISEST LOOBUDA. See aitab ennast kokku võtta, kui tahtejõust jääb äkki puudu.

 

4. ÜTLE TUTTAVATELE, SÕPRADELE JA LÄHEDASTELE, et võitled sõltuvuse vastu ning palu nende toetust – et nad ei suitsetaks sinu juuresolekul ega pakkuks suitsu sinule.

 

5. UUED HARJUMUSED. Püüa alguses mitte külastada poode, kus tavaliselt ostsid endale sigarette. Lõunasöögi ajal või kohvikus istu mittesuitsetajate juurde.

 

6. NAUDI iga päeva ilma suitsetamiseta. Kui sa ikkagi ei kannatanud välja ning suitsetasid ühe korra, ei tähenda see sugugi, et kõik on kaotatud. Suhtu tekkinud olukorda kui eksimusse ning õpi oma vigadest.

 

7. SUURENDA FÜÜSILIST KOORMUST. Käi rohkem jala, külasta jõusaali ja ujulat: see aitab lõõgastuda ning parandada enesetunnet.

 

8. ÄRA KARDA loobumisest tingitud sümptomeid. See on normaalne organismi reaktsioon – ta vajab aega, et harjuda uue rütmiga. Paljud inimesed ei loobu suitsetamisest, kartes just eelnimetatud sümptomeid. Kuid on olemas spetsiaalsed preparaadid, mis aitavad neid leevendada: näiteks närimiskumm, mis sisaldab nikotiini – küll vähem kui sigaretis, kuid piisavalt, et aidata SÜMPTOMITE vastu.

 

Juba ammustest aegadest on teada, et suitsetamine põhjustab organismi enneaegset vananemist ja muid haigusi. Naistel võib SIGARET hävitada reproduktiivse süsteemi – viljatuse tõenäosus suureneb 2-3 korda. ÄRA OLE OHVER – hakka muutma oma elu juba täna!

 

Allikas: Stylemania KM

pilt: sxc.hu 

Read 3884 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »
Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eliksiiri! Nad väidavad, et laboritingimustes valmistatud kokteil mõjub soodsalt nii füsioloogilisele k

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 133 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »
KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun