Kirss.Net

Wednesday, 28 December 2011 12:06

Hooaja parimad soengud: stilistide ettepanekud

On vähe selliseid naisi, kes suudavad aastaid ühte ja sama soengut kanda. Pigem oleme impulsiivsed ja tahaksime olla moodsad ja stiilsed. Ja teadagi pole ilu paremat tuju tõstjat kui uus kena soeng - seda muidugi juhul, kui juuksur on oma ala meister, keda sa usaldad. 

 

Juuksurite kõrgmood pakub välja rohkesti naiselikke ja originaalseid soenguid. 

 

 

Selle aasta põhitrendiks võib suure kindlusega nimetada lühikesi lõikuseid. 

 

Bob, garcon, karre - olid esindatud paljude moemajade poolt. Põhirõhk on lõikuse universaalsusel, mis lubab soengutega igapäevaselt eksperimenteerida. 

 

ilu     ilu    ilu  

 

Pikki juukseid võib sel hooajal kammimata jätta. Kindlasti on see nali, milles on aga terake tõtt: paljud disainerid valisid veidi lohakad föönisoengud. 

ilu  ilu  ilu  ilu

 

Tukk ja juukselahk

Vähempopulaarsemaks on muutunud klassikaline sirge tukk ja lühike tukk. Moes on pikemat tüüpi viltused tukad, mis langevad silmadele. Aktuaalne on külje peal juukselahk, mis ei pea olema ideaalselt sirge, vaid võib ka näiteks sakiline olla.

ilu ilu ilu 

 

Palmikud

Selle aasta sügistalvisel hooajal on palmiku punumiseks mitu eri varianti. Selleks võib olla nii klassikaline palmik, kui ka veidi lohakas, lahtiste salkudega variant.  

 

ilu  ilu  ilu  ilu

 

Patsid

Erinevat tüüpi patsid on veel üks trend, millele disainerid erilist tähelepanu pöörasid. Ideaalselt sile või seksikalt lohakas - sel hooajal võib näha kõike. Mida originaalsema patsi suudad välja mõelda, seda parem.  

Ühtlasi on moes erinevad juuksekrunnid. Sel hooajal on tegemist keerulisemate variantidega - disainerid kasutavad omapäraseid punumisi, kombineerides naturaalseid juukseid pikendustega.  

 

ilu  ilu  ilu  ilu

 

Moodsad juuksevärvid on tuli-, vase- ja meepunane.

Brünettide puhul soovitavad juuksurid samuti pöörata tähelepanu punakatele toonidele. Loomulikud juuksetoonid, nagu šokolaadi- ja kastanipruun, on endiselt aktuaalsed.

Blondide värvide seas on samuti populaarsed soojad toonid - karamelli- ja meeblond. 

ilu  ilu  ilu

allikas: greenmama 

  

Read 59389 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »
Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 123 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valid

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun