Kirss.Net

Wednesday, 05 May 2010 13:38

Originaalsed soengud pikkadele juustele. Vali ka endale!

Soovid kevade puhul soengut, imidžit muuta? Sind köidavad originaalsed pikad soengud? Siis on see artikkel sinu jaoks: vali oma lemmiksoeng, mis sobib ka sinu juuksetüübiga. 

LÕVILAKK

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Noortele tüdrukutele ja noortele naistele, kellel on eriti head juuksed ja hea nahk. Soodsalt mõjuvad mitte väga väike nägu, juuste ilus juureosa ja väikesed kõrvad.

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Terved tugevad loomuliku lokiga juuksed. Siis püsivad laubalained kõige paremini. Võimalikud on ka ilusad keemilised lokid. Kuid juuksed ei tohi hiljem "väsinult" rippuma jääda. Selle vältimiseks tuleb iga kahe või kolme kuu järel juureosale keemilised lokid teha.

soeng

HOLLYWOODI LAINED

*Missugusele tüübile see soeng sobib?Tegelikult ainult väga noortele ilusate juuste ja korrapärase näoga tüdrukutele. Ideaalne on see soeng ka õhtuks, eelkõige Hollywoodi stiilis riietuse juurde.

*Missugune juuksetüüp on ideaalne?Paksud terved, pruunid, blondid või punased juuksed. Heledad salgud selle soengu juurde ei sobi. Kes oma juukseid siiski heledamaks teha tahab, võib juukselahust alates paremale ja vasakule ühe väikese salgu eraldada ja blondeerida. See mõjub siis nii, nagu oleks päike need salgud pleegitanud.

soeng

INGLIJUUKSED

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Tütarlapselikele ja romantilistele noortele naistele, samuti sportlikele tüdrukutele, kes riietuvad uljalt ja sundimatult.

*Missugune juuksetüüp on ideaalne?Loomulikud lokid või mitte liiga pehmed keemiliste lokkidega juuksed. Kui soengu tegemisel kasutatakse spiraalrulle, siis saadakse kõige ilusamad lokid.

soeng

ÕLGADENI ULATUVAD JUUKSED

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Kõigile, kes armastavad sportlikku stiili, peavad tähtsaks väga hea juukselõikust, aga ei soovi eriti kulukat soengut teha lasta.

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Paksud terved ilusa läikega juuksed. Juuksur saab väga hästi värviloputuste ja heledate salkudega järele aidata.

soeng

JÄRGULISED LOKID

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Igas vanuses naistele, kes armastavad klassikalist stiili. Kuna nägu jääb täiesti vabaks, siis on tähtis hea näonahk, mitte liiga kumer laup ja tagasihoidlik make-up. 

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Kõige paremad on paksud, aga ka tugevad juuksed, mida saab hästi rullidele keerata. Järgulised lokid on eriti ilusad kõikides pruunides toonides.

soeng

BLOND LAKK

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Ainult väga noortele ilusa nahaga naistele. kes eelistavad klassikalist moodi ja soenguid, mida saab üles tõsta. Kuna seda tüüpi pikad sirged juuksed ei ole juba järgmisel päeval pärast pesemist enam kohevad, peab soengu tegemisel väga osav olema.

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Normaalsed, samuti pehmed tihedad juuksed. Ühtlasest sileda ja läikivana on see soeng kõige ilusam, aga nõuab ka head hooldamist.

soeng

CARRELÕIKUS

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Noortele naistele, kes armastavad uljast ja julget stiili ning tahavad ka seksikad välja näha. Soodsalt mõjub kitsas, kõrge lauba ja väikese ninaga nägu.

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Pehmed, normaalsed kuni  tugevad täiesti sirged juuksed. Juuksed ei tohi liga tundlikud olla, sest carrelõikus näeb kõige parem välja, kui iga päev pead pesta.

soeng

GRACE KELLY LAINED

*Missugusele tüübile see soeng sobib? Kõigile naistele, kes eelistavad rõhutatult naiselikku stiili. Kui juuksed põimitakse patsiks, siis sobib see soeng ka teksaste ja nahkjaki juurde.

*Missugune juuksetüüp on ideaalne? Pehmed kuni tugevad sirged loomulikud blondid juuksed. Ka loomulikud punased või heledate salkudega juuksed.

soeng

Allikas: „Tüüp & Soeng”, kirjastus Ersen, 1996 

Read 24929 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mis vanuses naised on kõige ilusamad?

Aastatega muutub iga naise välimus – isegi vaatamata tema pingutustele säilitada 18-aastase tüdruku keha ja näonahk. 

Loe edasi »
NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 158 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste väljalangemine

Juuste väljalangemine on nagu kasvugi lo

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun