Kirss.Net

Sunday, 06 February 2011 16:06

Murdsid küüne? Sul on nüüd 7 põhjust rõõmustamiseks!

 

Murtud küüs on paljude naiste väike tragöödia, mis teeb tuju halvaks ja maniküüri koledaks. Nüüd vajad otsustusvõimet: lõika kõik ülejäänud 9 küünt lühikeseks ning eemalda küünelakk. Seejärel algab aga kõige huvitavam osa, sest küüned ei murdu ju iga päev ning võid korraldada endale selle sündmuse puhul lausa väikese peo maitsva koogi, krõpsupaki või huvitava filmi näol. Järgmise kuu jooksul ootab sind tervelt 7 põhjust rõõmustamiseks! 

 

küüs 

pilt: dreamstime.com  

 

Esimene põhjus

 

Ilmtingimata meeldib sulle kallimale massaaži teha. Kuid viimaste aastate jooksul suudad mehele naudingurikka massaaži asemel pakkuda vaid kriimustatud selga. Nüüd võid osta massaažiõli ning korraldada armuöö erootilise massaažiga. Hommikul oled nii õnnelik, et vaevalt meenub sulle murtud küüs.

 

Teine põhjus

 

Kas mäletad, missuguse rõõmuga mängisid koolis võrkpalli? Murtud küüs on hea põhjus, et saada sõpradega kokku ning minna koos mõnda pallimängu mängima.

 

Kolmas põhjus

 

Millal hooldasid ja ravisid viimati oma küüsi? Enne küünelaki pealekandmist kasutatud hooldav küüneõli ei lähe arvesse. Sinu küüned on aga väsinud ja on kätte jõudnud aeg osta meresoola ja erinevaid tugevdavaid küünehooldusvahendeid, et hakata kasvatama terveid ja tugevaid küüsi.

 

Neljas põhjus

 

Kui pead pesema nõusid või koristama, siis ei pea enam küünte pärast muretsema. Lilla küünelakk ei tule maha ja küüsi on seejärel kergem puhastada. Ühesõnaga muutuvad kodutööd lihtsamaks.

 

Viies põhjus

 

Kirjutada klaviatuuril või vajutada mobiiliklahvidele on lühikeste küüntega palju mugavam. See on hea võimalus, et saata kallimale päeva jooksul mõned sõnumid, kirjutada sugulasele kiri ning lõpetada viimaks ülemuse poolt nõutud aruanne.

 

Kuues põhjus

 

Ära unusta ka kunstküünte olemasolu! Nüüd võid rahuliku südamega endale geelküüsi panna ning lasta küünetehnikul teha eksootilist küünemaalingut, millest oled ammu unistanud.

 

Seitsmes põhjus

 

Lähima kuu jooksul ei murdu sul enam ükski küüs. Naudi seda! 

Read 9856 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 kihti meiki ehk terve aasta peale mõeldud meigi koguse? Just sellise küsimuse esitasid endale kreatiiv

Loe edasi »
Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 191 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 ki

Loe edasi »
KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun