Kirss.Net

Wednesday, 19 May 2010 15:20

MINX - alanud hooaja glamuurseim küünedisain!

Käesoleval kevadsuvel on ilu- ja moemaailma vallutanud komeedina küünedisain, mis võimaldab lühikese ajakuluga sobitada oma küüned mistahes isikupärase stiili või meeleoluga. Trenditeadlike ja glamuuritaride uueks disainifavoriidiks on küünekunstivahend Minx, mille usku on pöördunud nii Victoria Beckham, Rihanna, Kate Beckinsale, Christina Aguilera, Mariah Carey, Lady Gaga, Heidi Klum ja paljud teised. 

 

Oma olemuselt on Minx peegelsile imeõhuke küüntele paigutatav kile, millele on prinditud metallläikelised fotokvaliteedis motiivid: selliselt on võimalik küüntele kanda kõiki kõrgmoes olevaid mustreid ja värve, valida oma kostüümi juurde sensuaalseid leoparditäppe, gooti musta pitsi või futuristlikke geomeetrilisi kujuneid.



Minxdisain ei nõua oma kandjalt spetsiaalset ettevalmistust, sobides ühtviisi hästi nii naturaalsetele, kangas-, geel- kui ka akrüülküüntele ja nii maniküüriks kui pediküüriks. Lisaks on k asutatav polümeerkile täiesti ohutu, kuna ei erita tervisele kahjulikke keemilisi ühendeid. Kui siia juurde lisada veel kiire (koos Minx-maniküüriga ca 30) kemikaalivaba pealekandmine ja äravõtmine (hoia küüsi lihtsalt veidi aega soojas vees ja rulli kile lahti) ning nädala-paari jagu hooldusvaba muretust, pole imestada, et Minxküüntest on saanud nii kõrg- kui tänavamoe vaieldamatu lemmik.



Minxdisaini kvaliteeti jälgitakse USA emafirma poolt tähelepanelikult: üle maailma on paigaldamise õigus ainult vastava koolituse läbinud salongidel. Eestis on Minxdisaini ametlik esindaja Salong Mereneid.

 

minx

 

minx  

Kui siiani on olnud moeaksessuaarideks ja trendiväljendusteks ehted, kingad ja kotid, siis nüüd on loetelu täienenud Minxküüntega! Minxitud küüned annavad glamuursele ja trenditeadlikule välimusele lõppakordi, näidates kandja isikupära ning sobitudes ilmeksimatult alanud hooajega. 

 

Salong Mereneid

Read 11949 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »
Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alusjumestusest, siis püsib meik puhta ja värskena terve pika päeva. Silmalaugudele kandke alusvärvi e.

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 133 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun