Kirss.Net

Tuesday, 15 June 2010 13:12

Kuidas saada ilusaks: väikesed saladused erinevatest maailmanurkadest!

Erinevates maailma riikides kasutavad kohalikud naised omapäraseid nippe, mis aitavad ilusaks saada. Ilmselt on kõigile teada, et bulgaarlannade ilu saladuseks on tavaline porgand, mehhiklannadel avokaado ja indiaanitaridel mango. Tänapäeval on aga kõik need puuviljad meilgi saadaval!

ilu  

pilt: sxc.hu

 

Itaallannad

 

Itaalia naised on kindlad, et parim vahend naha nooruse säilitamiseks ning niisutamiseks on oliiviõli. Soojenda 2 supilusikat oliiviõli mikrolaineahjus või veevannil(vee temperatuuriks peaks olema 35-40 kraadi). Õli soojenda umbes 30 kraadini. Niisuta vatipadi sooja õliga ning kanna see tähelepanelikult näonahale. 2-3 minuti möödudes loputa rohke veega maha.

 

Bulgaarlannad

 

Bulgaarias on äärmiselt populaarne järgmine kooriv kreem:

 

Sega 1 sl riivitud porgandit, 1 sl oliiviõli ja 1 sl mannat. Kanna eelnevalt puhastatud näole, jäta 20 minutiks(tähtis: ära jäta kauemaks!) ning loputa sooja keedetud veega maha. Kanna näole toitev kreem.

 

Jaapanlannad

 

Küsides Tokios naiselt, kuidas ta hoolitseb näonaha eest, kuuled ilmselt vastuseks, et selleks otstarbeks sobib kõige paremini munakollane. Kosmetoloogid soovitavad samuti munamaski, tõsi küll, järgmine retsept ei sobi rasvasele nahale.

 

Lisa ühele munakollase 1 teelusikas taimeõli ning samapalju värskelt pressitud köögivilja- või puuviljamahla. Sega korralikult. Niisuta vatipadi munaseguga ning kanna näole 15 minutiks. Loputa maha rohke veega.

 

Prantslannad

 

Pariisi naised oskavad valmistada kodus majoneesi ning kasutavad seda nii salatis kui ka näohoolduses.

 

Sega 1 munakollane 1 sl taimeõliga, lisa 1 sl hapukoort ning sega korralikult. Kanna segu puhastamata nahale, 5 minuti möödudes pese maha. Korda protseduuri iga päev kuu aja vältel. Kuu aja pärast tee 2-3 nädala pikkune paus.

 

Rootslannad

 

Rootsis usutakse, et nägu vajab külma. Suurepärane vahend naha niisutamiseks, värskendamiseks ning akne vastu võitlemiseks on jääkuubikud. Külmuta kummeli-, teelehe- või pärnapuuõite tõmmis jääkubikute vormis. Hõõru nägu üle valmistatud jääkuubikuga.

 

Araablannad

 

Araablannadel on ammustest aegadest kombeks kasutada kosmeetilistel eesmärkidel savi. Savist valmistatud näomask kantakse näole, kaelale ja dekolteepiirkonnale ning loputatakse 20 minuti möödudes sooja keedetud veega. Seejärel kasutatakse toitvat kreemi. Parema efekti saavutamiseks soovitatakse kasutada alltoodud retsepte kordamööda.

 

- Klassikaline: Sega 2-3 sl kosmeetilist savi külma veega hapukooretaoliseks massiks. Lisa 1 munakollane, 5 tilka oliiviõli ja 3 tilka sidrunimahla.

 

- Pinguldav: Sega 3 tl valget savi, 3 sl piima ning 1 tl meega.

 

- Värskendav: Sega 2 sl valget savi 1/3 riivitud kurgiga.

 

- Mudavann: Lahusta 500 g valget savi soojas vees, ole vannis 15-20 minutit ning võta dušš. Ära kasuta peale vanni dušigeeli, seepi ega teisi kosmeetikavahendeid.

 

Indiaanitarid

 

Indiaanlannad nimetavad mangot noorendavaks õunaks. Maitsev puuvili silendab kortse ning ennetab uute kortsude tekkimist.

 

Põlesid ära – nahk tuleb maha? Kanna põletatud kohtadele mee ja oliiviõli segu.

 

Ohatis kimbutab? Süüdi on viirus nimega herpes! Kanna probleemsetele kohtadele paar korda päevas veidi mangomahla – teadlased väidavad, et mango sisaldab erilist viirusevastast ainet, mis aitab loomulikul teel ohatise vastu võidelda.

 

www.kirss.net

Read 10920 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »
Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 kihti meiki ehk terve aasta peale mõeldud meigi koguse? Just sellise küsimuse esitasid endale kreatiiv

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 195 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »
Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 ki

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun