Kirss.Net

Tuesday, 12 January 2010 16:01

Vistrikest vabaks koduse näomaskiga!

Vürtse läheb vaja ka näohoolduses! Nii aitab kurkuma võidelda akne vastu. Järgmine puhastav näomask parandab vereringet, reguleerib naha niiskusesisaldust ning on tõhus ravim vinnide vastu.

 

ilu 

I etapp

 

Sega 2 supilusikat kosmeetilist savi ja ¼ teelusikat kurkumipulbrit. Jaga mass kolmeks osaks, kaks osa säilita järgmiseks korraks. Ülejäänud massile(1/3) lisa üks supilusikas vett ja kaks tilka lavendli eeterlikku õli.

 

Kui sul on kuiv nahk, kanna mask õhukese kihina näole, normaalse või rasvase naha korral paksu kihina. Eemalda see 15 minuti möödudes sooja veega ja loputa nägu üle jaheda veega.

 

iluII etapp

 

Et muuta mask tõhusamaks, tuleb nägu peale maski aurutada. Aur aitab poore avada ja mürkaineid ning rasva välja viia.

 

Lisa 2 l keevale veele kolm tilka lavendli eeterlikku õli, 2 tilka muskaatsalvei eeterlikku õli, 1 tilk roosi eeterlikku õli ning 1/8 teelusikat kurkumipulbrit.

 

Lase segul veidi jahtuda ning hoia nägu auru kohal 7-15 minutit, kattes pea nii, et väljastpoolt pääseks sisse võimalikult vähe õhku. Seejärel loputa nägu jaheda veega.

 

Pane tähele tegevuste järjekorda: alguses näomask ja siis aurutamine. Tundliku naha korral võib protseduuri läbi viia kord kuus, normaalse või rasvase naha korral kord nädalas. Tulemusi on märgata pärast 2-3 protseduuri.

 

pildid: sxc.hu; sheknows.com

allikas: Wday Online

 

Read 9805 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Sul on probleemne nahk? 10 nippi, mis aitavad saada sellest probleemist üle.

1. Ära kasuta jumestuskreemi või siis ainult äärmisel juhul, sest see ummistab poore – asenda jumestuskreem heleda peitepulgaga.  

Loe edasi »
ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid. Viljad sisaldavad C-vitamiini (sõltuvalt viljasordist 150-1600 mg %), vitamiine B

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 344 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun