Kirss.Net

Monday, 28 December 2009 15:45

ILU: teeme kodus! Lihtne valmistamisretsept.

Kasutades kõrgtehnoloogilist kosmeetikat, veendume sageli, et isetehtud vahendid on palju tõhusamad ning ohutumad. Allpool leiad kaks iluretsepti näo ja keha jaoks.

ilu 

 

„Antistress” programm näo- ja kaelapiirkonna jaoks


1. Vitamiinid


Sega 1 sl värskelt pressitud apelsinimahla ja 1 sl ananassimahla, kanna nahale 3-5 minutiks(veendu, et sul pole tsitruseliste vastu allergiat). Eemalda niiske vatipadjaga.


Kui sul on tsitruseliste vastu allergia, võid apelsini asemel kasutada kummelitõmmist(valmistamiseks võta üks supilusikas kummelit ja 200 g vett, lase tõmmata 20-30 minutit, vala jääkuubikute vormi ning jäta sügavkülma). Hõõru nägu paar minutit valmistatud jääkuubikuga – kummel aitab parandada vereringet ning leevendab põletikke, jää on aga toniseeriva ja poore ahendava efektiga.


2. Puhastav mask


Sega 1 tl kurkumat(tugev antioksüdant), 1 sl valge savi pulbrit(stimuleerib rakkude regenereerimist), 3-4 sl naturaalset jogurtit(toidab nahka, võitleb vistrike vastu). Saadud massi lisa veidi eeterlikku õli: 1 tilk lavendliõli, 1 tilk sandlipuuõli, 1 tilk patšuliõli. Kanna paksu kihina nahale ning lase mõjuda 20 minutit. Loputa alguses sooja ja siis jaheda veega.


Detox-kava


1. Kooriv kreem soojendava mõjuga


Sega 200 g lisanditeta meresoola, ühe laimi mahl ja ½ tl vürtsisegu(nelk + kaneel + must pipar). Lisa 100 g viinamarjakivide õli ning 2 tilka bergamoti eeterlikku õli ja 2 tilka basiiliku eeterlikku õli. Kanna kooriv kreem masseerivate liigutustega ühtlaselt kogu kehale.


2. Lõdvestav vann


Lisa sooja vette 1 l värsket täispiima(3,5 %) ning mõnule vannis 15 minutit. Piim muudab naha siidiselt pehmeks.


3. Aroomipalsam


Sulata veevannil 50 g kookosvõid, lisa 3 tilka jasmiini eeterlikku õli. Kasuta palsamit peale vanni, kandes rätikuga kuivatatud nahale.

 

pilt: sxc.hu

allikas: Wday Online

Read 6465 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »
Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt välja, siis mõtle läbi, äkki teed midagi valesti.  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 96 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Kuivade juuste hooldus

Mida vajavad kuivad juuksed? Loomulikul

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun