Kirss.Net

Saturday, 10 October 2009 13:03

Kõige põnevamad faktid naise kehast

Kõik me oleme niivõrd erinevad, kuid meie keha anatoomia on üsna sarnane. Meie statistikast saad teada, mis on sinu keha jaoks normaalne ja mis mitte.

 

keha 

SINU PEA

Peavalu üks või kaks korda kuus on täiesti normaalne. Kui su pea valutab sagedamini, tasub pöörduda arsti juurde ning vältida käsimüügi valuvaigisteid.  

SINU HAMBAD

24 % tütarlastel on hammastega seotud probleemid, millest nad ei teagi. Inimesed arvavad, et kui neil midagi ei valuta ja pole näha ka auke, siis on kõik korras. Kuid hambaarstid arvavad, et enamiku probleemidest võib kindlaks teha vaid spetsialist. Seega soovitatakse külastada hambaarsti kaks korda aastas.

SINU MÕTTED

1/3 naistest mõtlevad iga päev seksile. See on normaalne. Seksile võib mõelda nii palju, kui soovid. Seksuoloogid arvavad, et ebaloomulik on hoopis selliste mõtete mahasurumine või siis olukord, kui sa ei suuda mõelda millegi muule peale seksi.

SINU SÜDA

Rahulikus seisundis teeb naise süda 60-80 lööki minutis. Mõnel sportlasel on see arv 45 lööki minutis. Kuid varieeruvus on küllalt lai, sõltudes nii isiku vanusest, füüsilisest vormist, haigustest, ravimite tarvitamisest ja paljust muust. Seega peetakse normaalseks südame löögisageduseks puhkeolekus 50-80 lööki minutis.

SINU TALJE

Keskmine naiste vööümbermõõt – uskumatu! – on 85 cm. Samas kui naise vöökoha ümbermõõt on 88 cm(ehk ainult 3 cm üle keskmise), peetakse seda juba suureks riskiks terve südame seisukohalt. Kui sa lähened sellele näitajale, siis ainuke mõistlik väljapääs on füüsiline aktiivsus. 

SINU PUUSAD

Keskmine naiste puusaümbermõõt on 100 cm, mis on jällegi üsna kaugel ideaalsest 90-st. Samas väidavad arstid, et täidlaste puusade omamine on südame jaoks palju kasulikum, kui koormus, mida põhjustame, püüdes kaalust alla võtta.

SINU TSÜKKEL

Ainult 10 % naistest on 28-päevane menstruaaltsükkel. Eksperdid peavad seda eeskujulikuks ning paljude rasestumisvahendite valmistamisel arvestatakse just 28-päevast varianti. Kuid normaalseks peetakse tsükli varieerumist 21 - 35 päeva vahel. Kui sinu tsükkel jääb nendest piiridest välja, siis on kindlasti vaja minna arsti juurde.

SINU FÜÜSILINE AKTIIVSUS

Keskmine tütarlaps teeb päevas 6623 sammu. Et saada vajalik kehaline koormus, tuleb teha 9000 sammu, mis on näiteks 6,5-8-kilomeetrine jalutuskäik.

SINU TSELLULIIT

Ära muretse tselluliidi pärast – 80 % naistel(kaasaarvatud kõige peenematel) on see olemas.

SINU HALB TUJU

Kannatada halva tuju all 4-5 päeva kuus on normaalne. Kui sa tunned ennast halvasti iga päev ning klassikalised meelelahutusviisid(jalutuskäigud, suhtlemine sõpradega, huvitavad filmid jne) sind ei aita, tasub pöörduda spetsialisti poole.

pilt: sxc.hu

 

Read 7218 times
More in this category: « Päevitame solaariumis!

ILUNIPID, MEIKIMINE

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eliksiiri! Nad väidavad, et laboritingimustes valmistatud kokteil mõjub soodsalt nii füsioloogilisele k

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huulepulka ja kaks korda päevas hambaid pesev inimene 10 kilo hambapastat. Naha kaudu jõuab meist igaüh

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 193 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 ki

Loe edasi »
Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuksed ja nende hooldus

Meile kõigile ei ole antud pakse kohevai

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun