Kirss.Net

Tuesday, 29 June 2010 14:36

Ütle tselluliidile HÜVASTI! 19 retsepti, mis hävitavad selle koleda kaaslase

Arvatavasti teab tänapäeval igaüks, mis on tselluliit. Teatakse ka seda, et selline „tore kaaslane” on peaaegu igal naisel, pealegi et 90 % neiusid ja naisi pärast 16. eluaastat muretsevad oma figuuri pärast ning püüavad vähemalt korra dieeti pidada.

tselluliit

Kosmetoloogid väidavad, et maailmas pole ühtegi naist, kes oleks täiesti kindel, et temaga seda õnnetust iialgi ei juhtu. On olemas mitu teooriat, miks tselluliit tekib just naise kehal, kuid kindlalt ei tea keegi.


Vaatamata sellele, et sageli kaasneb tselluliit liigse kaaluga, ei johtu ta alati ainult sellest. Tõepoolest, kõhnad naised puutuvad tselluliidiga palju harvemini kokku, aga siiski mõnikord puutuvad. Kõige tähtsam on õige toitumine, mis varustaks organismi kõigi vajalike toitainetega: näljutamise asemel püüa toituda tervislikult! Kui tselluliidiprobleem on sinu jaoks aktuaalne, järgi meie nõuandeid!


1. Massaaž meresoolaga


Selline protseduur aitab tugevdada sidekude probleemsetes piirkondades. Peale protseduuri mine duši alla ning kasuta kehakreemi.


2. Jooks ja kõnd lihaste jaoks


Ennetamaks rasva ja vee ladestumist, peab kord 2-3 päevas tegelema spordiga. Tselluliidi vastu on kõige efektiivsemad jalgrattasõit, ujumine, tervisejooks või –kõnd, samuti spetsiaalne võimlemine.


3. Rasvasest loobumine


Püüa piirata loomset rasva sisaldava toidu tarbimist. Küpsetatud, hautatud ja aurutatud toit on kasulikum kui praetud. Ära söö palju šokolaadi.


4. Massaaž eeterliku õliga – efektiivne vahend tselluliidi vastu


Selline protseduur „põletab” rasva probleemsetes piirkondades. Massaaž on tõhusam eeterliku õliga – eriti kasulikud on roosi- ja aniisiõli. Sega 10 tilka eeterlikku 50 ml nisuiduõliga.


5. Ravisavi ja kummel


Muuta naha elastsemaks ning leevendada turseid aitab järgmine retsept: sega ravisavi sooja kummelitõmmisega pehmeks massiks, kanna probleemsetele tsoonidele ning lase kuivada. 20 minuti möödudes pese sooja veega maha.


6. Kokteil-rasvapõletaja


Sega 1 klaas petipiima purustatud aed- ja metsmaasikate ning mustikatega. Marjad normaliseerivad rasvkude struktuuri, petipiim aitab seedimisele kaasa.


7. „Ilusalat” kapsast


Söö rohkem värsket valget kapsast, mis soodustab rasva põletamist ja liigse vedeliku väljaviimist, mis tähendab, et aitab ravida tselluliiti.


8. Kuivharjamine pesukindaga


Kuivaharjamist peab tegema iga päev – las ta muutub harjumuseks nagu hammaste pesemine. Pärast protseduuri mine duši alla ning kasuta kreemi.


9. Vetikad muudavad naha ilusaks!


Paljud vetikaliigid aitavad eemaldada nahast toksiine. Tee kompress vetikatest ning kata pealt kilega.


10. Värske õhk ja liikumine


Kui me veedame palju aega istudes ning hingamine on pinnapealne, halveneb ajapikku vereringe. Selle tulemusena moodustuvad happed, mis pidurdavad ainevahetust. Lühike jalutuskäik aitab võitluses tselluliidi ja ka liigsete kilogrammide vastu!


11. Puuviljad suhkru asemel


Söö suhkru, kookide ja tortide asemel rohkem puuvilju. Nad aktiviseerivad ainevahetust, soodustavad seedimist ja sisaldavad ka palju vitamiine, mida tänapäeva inimene nii hädasti vajab.


12. Kontrastse duši kasulikkusest


Ta aitab parandada vere mikrotsirkulatsiooni rasvkoes. Protseduuri lõpetab külm vesi.


13. Ränihape


Ränihape muudab naha elastsemaks. Palju sisaldub teda hirsis ja ka toidulisandites.


14. Täna söön kartulit


Nii hämmastav, kui see ka poleks, aitab ka kartul tselluliidi vastu: nimelt ta pinguldab nahka ning temas sisalduv kaalium viib organismist välja liigset vedelikku. Kuid praetud kartulil ja krõpsudel puuduvad need kasulikud omadused...


15. Vitamiin C iga päev


Sidekoe tugevdamiseks ja elastsuse suurendamiseks on vaja C vitamiini. Päevase vajaduse katab 50 grammi paprikat, 50 g mustasõstart või kibuvitsatõmmist 25 grammist kuivadest viljadest.


16. Organismi puhastamine


Organismi peab aeg-ajalt puhastama, et välja viia kõik kahjulikud ained. Hea abiline on kaselehtede tõmmis. Söögikordade vahel peab jooma 1 klaasi sooja tõmmist. On ka teisi: näiteks leesikatee. Ravikuuri maksimaalne pikkus on 4 nädalat.  


17. Porrulauk – parim rasvahävitaja


See köögivili sisaldab palju rauda, magneesiumi ja kaltsiumi – aineid, mis lagundavad rasva. Lisaks sellele sisaldab porrulauk ka eeterlikke õlisid, mis stimuleerivad ainevahetust.


18. Soolestiku regulaarne töö


Väga tähtis on soolestiku normaalne funktsioneerimine. Selleks peab sööma kiudaineterikast toitu, tegelema spordiga ning vajaduse korral võib juua paakspuu või senna tõmmist.


19. Võitlus stressi vastu


Stress, ärevus, rahutus ja muud emotsionaalsed pinged mõjutavad ka organismis toimuvaid protsesse. Keha reageerib sellele liigsete happereaktsioonidega, mille tulemusena häiruvad ka teised biokeemilised protsessid ning nende järel ka naha FUNKTSIOONID. Siit on järeldus, et stress põhjustab tselluliiti.


Järgides eeltoodud nõuandeid, saavutad soovitud tulemust, uued harjumused ja tervislik eluviis aitavad vältida stressi ja tselluliiti ka tulevikus! 

pilt: sxc.hu 

 

Read 15729 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meiginipid koolilõpetajale: leia oma ideaalne kombinatsioon!

Jäänud on veel viimased eksamid ning siis saabubki koolilõpetamise aeg. Kindlasti oled juba endale kleidi muretsenud ning mõelnud soengu ja meigi tege

Loe edasi »
Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valida. Tavaliselt võtame klassikalise musta. Samas on ju praegu ripsmetuššide valik nii suur, õige värv

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 332 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »
Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eli

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun