Kirss.Net

Monday, 25 January 2010 08:21

Õhukeste juuste hooldus

Kuidas muuta õhukesi juukseid uhkemaks ja kohevamaks?

Selleks sobib kõik, mis lisab juustele kohevuse. Sobivad nii kodus valmistatud juuksemaskid kui professionaalsed šampoonid ja konditsioneerid. Igapäevahoolduseks kasutage šampooni õhukestele juustele.

 

Selliseid šampoone nimetatakse kohevusšampoonideks. Nende koostises on lisaks puhastusvahenditele ja tugevdavad ja kohevdavad komponendid nagu proteiinid ja taimeekstraktid. Proteiinid tugevdavad juuksekarva, muutes seda jäigaks. Seepärast sobivadki õhukestele juustele kõige paremini proteiine sisaldavad šampoonid.

 

 

  pilt:sxc.hu

 

Konditsioneerid:

Õhukeste juuste korral on konditsioneeri kasutamine lausa kohustuslik. Ta muudab kammimist kergemaks, kaitseb ja annab läiget.

Tavaliselt kraanivesi ei ole piisavalt puhas ja mõjub juustele kasutada. Juuste pesemiseks ja loputamiseks kasutage keedetud vett. Mõnikord hellitage oma juukseid gaseeritud mineraalveega, mis on toniseeriva ja masseeriva toimega.

Ei soovitata kasutada rasvaseid palsameid, sest need muudavad juukseid "raskeks", mis aga takistab kohevuse saavutamist. Juuksed muutuvad siledaks ja sõnakuulmatuks. Aga ei tasu palsamist loobuda: peab valima õiget palsamit.

 

Maskid:

 

Jah: teie juuksed vajavad maske. Maskid tugevdavad juukseid, vabastades neid styling-toodete jääkidest. Väsinud ja vigastatud juuste korral soovitatakse juustemaske teha 2-3 korda nädalas, pröfülaktilistes eesmärkides piisab 1 korrast kuus.

 

Palsamit kanda murdunud juukseotstesse.  Ükskõik, mis Teie juustega ka juhtunud poleks(värvitud, vigastatud, pärast keemilist lokkimist, kahjulik päikese, kloorivee, soolade, tuule jne mõju) , palsam muudab otsi läikivaks ja tugevamaks, juuksed näevad kohevamad ja tervemad välja.

 

Dieet tuhmide ja õhukeste juuste jaoks:


* Õhukesed juuksed vajavad H-vitamiini, võite seda perioodiliselt sisse võtta(iga 2-3 kuud)

* Väga tähtis on süüa toitu, mis sisaldab türosiini: nt mandlid, avokaado, banaanid, piimatooted, kõrvitsa- ja seesamiseemned.

 

* Sageli muutuvad juuksed õhukeseks, sest organismis on vähe tsinki. Tsinki sisaldavad krevetid ja vähid. Samuti on kasulik süüa liha, mereande, kaeraputru ning juua piima. Kasulikud ja maitsvad on päevalilleseemned.

 

Õige hooldus: 

* Enne pesemist kammida läbi, seejärel võib pesta šampooniga.

* Pestes juukseid, tuleb peanahka kergelt masseerida. Shampooni tuleb väga hoolikalt maha pesta.

* Märjad juuksed on väga õrnad ja murduvad kergesti, nii et olge hästi tähelepanelikud.

* Tähtis juuksehooldusnipp - juukseid tuleb iga kuu lühemaks lõigata

 

Read 12149 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Sul on probleemne nahk? 10 nippi, mis aitavad saada sellest probleemist üle.

1. Ära kasuta jumestuskreemi või siis ainult äärmisel juhul, sest see ummistab poore – asenda jumestuskreem heleda peitepulgaga.  

Loe edasi »
Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 119 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun