Kirss.Net

Monday, 25 January 2010 08:18

Juuste sirgendamine

Pole midagi ilusamat kui luksuslikud, siidiselt pehmed sirged juuksed. Paljudel neidudel ja naistel on aga kohevad ja sõnakuulmatud juuksed, millel mõistagi on ka oma võlu, aga tahetakse just sirgeid juukseid.

Milleks aga unistada? Igas soliidses ilusalongis saab sirgendada nii sõnakuulmatuid kui lokkis juukseid. Kui aga ei ole tahtmist, viitsimist ega aega külastada salongi, siis võib kasutada sirgendavaid konditsioneere, šampoone ja palsameid - neid on ju praegu nii palju.

 

sirgendamine juuksed 

pilt:sxc.hu 

Sirgendame salongis.

Eelkõige, hinnake oma juukseid nende kohevuse seisukohast. Mida rohkem on teil lokke, seda raskemaks muutub juuste sirgendamine ja seda kallimaks juuksuri teenused. 

Kui sirged juuksed on ainult teie kapriis või tahate vaadata, kuidas teile sirged juuksed sobivad, siis laske endal teha ajutist sirgendamist.

Kui aga tahate kauakestvat efekti, siis tehke püsivat sirgendamist. Igal juhul konsulteerige enne sirgendamist juuksuriga - temale ei ole raske hinnata juuste seisundit ja ta soovitab seda, mis teie juukseid vähem kahjustab.

Igal juhul kahjustab sirgendamine teie juukseid, sest siis kasutatakse erinevaid keemilisi preparaate. Professionaalne juuksur aga annab teile nõuandeid, kuidas juukseid hooldada.

 

Sirgendame kodus.

Selline sirgendamine sobib muutlikele inimestele, kes tahavad täna kütkestada lokkis juustega ja homme omada luksuslikke sirgeid juukseid. Kõik, mida te vajata on juustesirgendaja.

Juuste sirgendamine toimub nende soojendamise, tegelikult aga lausa "põletamise" tulemusena. Meie juuksed koosnevad valkudest, kusjuures need valgud on teist järku(s.t keerukat) struktuuri. Sirgendades või lokkides neid lõhume seda struktuuri, alles jääb esimest järku struktuur. Mõne aja möödumisel juuste esialgne struktuur taastub.

Juustesirgendajaid on kahte tüüpi: metallist ja keraamilised. Keraamilised on kallimad, aga on varustatud kaasaegse regulaatoriga, tänu millele saate valida endale kõige sobivamat temperatuuri. Enne sirgendaja kasutamist tasub lugeda kasutusjuhendit.

Kui teil on värvitud juuksed, siis pidage meeles, et värvitud juuksed kahjustuvad temperatuuri mõjul kiiremini, nii et sirgendage tähelepanelikult.

Sirgendamisjuhend: niisutage juukseid ja kandke nüüd hooldusvahendit. Millised: soovitame lugeda kasutusjuhendit või konsulteerida juuksuriga, need on nt kaitsepalsamid.

Seejärel juuksed peavad ära kuivama, võib aidata fööniga, aga juuksed peavad olema veidi niisked. Siis jõuab ka sirgendaja järjekord kätte.

 

Sirgendame fööni ja kammiga.

See on vist üks vanematest ja populaarsematest juuste sirgendamise meetoditest. Igal naisel on olemas kodus föön, nii et te ei pea kulutama palju raha juuksuri või sirgendaja peale.

Pidage aga meeles, et fööni või sirgendajaga õgvendatud juuksed rõõmustavad teid vaid järgmise juuste pesemiseni või nt vihmani.

Pärast sirgendamist on soovitatav kasutada palsameid või konditsioneere, mis annavad juustele läiget ja volüümikust.

 

Read 6393 times

Related items

  • Juukselõikuste kuukalender: MÄRTS

    Kuukalendriga on palju lihtsam planeerida juuksuri külastamise aega.

    taustapilt

  • Punutud soengud

    Tundub, et punutud soengud on veel pikka aega äärmiselt aktuaalsed, kuna neid võis näha moelavadel eelmistel hooaegadel ja ilmselt saab ka järgmistel.

    soengud

  • Moodsad lühikesed lõikused: Intermède kollektsioon

    Otsustasid juuksed lühikeseks lõigata? Siin sulle kaks lühikese lõikuse ideed Intermède salongiketi kollektsioonist, Prantsusmaa südamest, mis toetavad brändi juhtlauset - "Juuksed on meie kirg!". Need on lõikused dünaamilistele ja julgetele naistele, mis ei oma kindlat struktuuri ning näevad seetõttu väga naiselikud ja seksikad välja. 

    soeng

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, kosmeetika kasutamine, kontrastsed protseduurid, harjutused...

Loe edasi »
NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 178 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »
Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eli

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Rasvaste juuste hooldus

Rasvased juuksed tuleb pesta iga päev. I

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun