Kirss.Net

Friday, 26 February 2010 15:57

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eliksiiri! Nad väidavad, et laboritingimustes valmistatud kokteil mõjub soodsalt nii füsioloogilisele kui vaimsele võimekusele. 

 nooruse eliksiir 

Pilt: freedigitalphotos.net

Loomkatsete käigus koostasid spetsialistid tõelise noorendava kokteili retsepti: foolhape, B1-, C-, D- ja E-vitamiin, beetakaroteen, atsetüülsalitsüülhape, küüslauk, ingver, ginkgo biloba, ženšenn, rohelise tee ekstrakt, kala- ja linaõli, magneesium, kaalium ja melatoniin.

 

Pooltele katsehiirtele anti regulaarselt teatud kogus bioloogiliselt aktiivset toidulisandit. Selle tulemusena olid kokteili saanud näriliste vaimsed ja füüsilised näitajad ligi 50 % võrra paremad, kui ülejäänud hiirte omad.

 

Saadud andmete analüüs näitas, et antud koostis aitab säilitada rakkude funktsioonivõimet, tugevdab immuniteeti, neutraliseerib vabade radikaalide mõju, vähendab diabeeti haigestumise ning südame-veresoonkonna haiguste arenemise riski.

 

Allikas: Science Daily

 

Read 8179 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meiginipid koolilõpetajale: leia oma ideaalne kombinatsioon!

Jäänud on veel viimased eksamid ning siis saabubki koolilõpetamise aeg. Kindlasti oled juba endale kleidi muretsenud ning mõelnud soengu ja meigi tege

Loe edasi »
Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, kosmeetika kasutamine, kontrastsed protseduurid, harjutused...

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 169 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun