Kirss.Net

Wednesday, 07 October 2009 11:28

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele, blefariidi ja paljude teiste haiguste all kannatavatele, pealegi on enda ripsmed palju ilusamad. Mida teha?

 

ripsmed 

 

1. Alustame kõige lihtsamast ja kõigile kohustuslikust reeglist: eemaldada enne magamaminekut silmameiki. Kasutage spetsiaalset silmameigi eemaldusvahendit või õrna näopiima. Kui ei ole ühte ega teist, võib ripsmetušši eemaldada ka sooja taimeõliga. Igal juhul vältige seepi.

 

2. Pärast meigieemaldamist, kandke pehme harjaga või vatitikuga ripsmetele kastoor-, oliivi-, roosi-, mandli- või virsikuõli.

 

3. Kasulik harjumus on ripsmete kammimine. Tehke seda hommikuti ja õhtuti pehme harjaga(kui ei ole spetsiaalset, võib pesta vana ripsmetuši harja ning kasutada seda) ettevaatlike liigutustega. See mõnele naeruväärsena tunduv tegevus parandab silmaümbrusnaha vereringet ning stimuleerib ripsmete kasvu.

 

ripsmed

4. Paar korda nädalas võib teha ravimtaimekompresse – kummelist, saialillest, rukkilillest, mustast teest. Parem on segada neid kõiki, valmistada tõmmis ning kanda see ripsmetele 15-20 minutiks.

 

5. 1-2 korda nädalas kandke ripsmetele veidi retinooli(A-vitamiin). Sööge rohkem A- ja E-vitamiini sisaldavaid tooteid, mis on kasulikud ka juustele.

 

6. Võib osta ka spetsiaalset ripsmete kasvu stimuleerivat vahendit, kuid lugege tähelepanelikult selle koostist. Parem on kasutada naturaalsetest komponentidest(nisuproteiinidest, mandlitest, kastoorõlist) valmistatud tooteid. Kuigi sellised vahendid on kallid, on need väga tõhusad ning muudavad ripsmed kuni 2 mm pikemaks.

 

7. Isegi kui ostate muidu odavat kosmeetikat, ärge mingil juhul hoidke kokku ripsmetuši pealt.

 

8. Kui te ei kavatse vaadata kurba filmi või minna ujuma, siis ärge kasutage veekindlat ripsmetušši.

 

ILUSAID RIPSMEID KÕIGILE!

 

Allikas: starlook

pildid: hubpages.com; beautyswapshop.co.uk; blog.skinxpert.com 

 

Read 9699 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »
Mis vanuses naised on kõige ilusamad?

Aastatega muutub iga naise välimus – isegi vaatamata tema pingutustele säilitada 18-aastase tüdruku keha ja näonahk. 

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 170 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun