Kirss.Net

Sunday, 20 September 2009 13:58

Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alusjumestusest, siis püsib meik puhta ja värskena terve pika päeva. Silmalaugudele kandke alusvärvi e. puuderkreemi ning sõrmeotstega patsutades hajutage see ühtlaselt kogu laule.
 
meik 

Hajutamiseks võib kasutada ka meigikäsna. Eriti sobivad on kolmnurksed käsnad, mis võimaldavad alusvärvi ühtlaselt kanda ka silmanurkadesse. Seejärel puuderdage laud hoolikalt tolmpuudriga.
 

 

meik 

 

Kui soovite laugudele klassikalise kahes toonis põhimeiki, tehke nii. Kõigepealt kandke silmalau liikuvale osale heledam toon. Mugav on selleks kasutada pikema varrega meigiaplikaatorit. Seejärel varjutage ülalaug tumedama tooniga lau keskelt välisnurga suunas. Värvi tuleb intensiivistada silma välisnurga poole. Tumedamat tooni võib kanda ka alalau välisnurka ripsmejuurtele. Pintslit või aplikaatorit kasutades hajutage kahe tooni vahelised piirjooned. 

 

meik 

 

Kui teil on kiire, võite päevameigi tegemisel laujoonte tõmbamiseks kasutada tumedamat lauvärvi. Kandke heledam toon kogu ülalau liikuvale osale ja tõmmake õhukese jäiga pintsliga tumedama lauvärviga silmajoon. Muud silmajoont sel juhul vaja ei ole!



Kui teil on allalangenud ülemine laug, muutub teie pilk säravamaks, kui hajutate lauvoldile tumedamat lauvärvi. Kandke tumedama tooniga lauvärv lauvoldile ja hajutage see pehmelt. Varjutage alalaud sama tooniga, suunaga välisnurgast sisenurka.

 

meik 

 

Kui teil on ümmargused silmad, on võimalik seda korrigeerida kergelt viltuselt hajutatud lauvärvidega. Pilku tõstab ka tumedam silmapliiats, mille joon tõmmatakse alumiste ripsmete ülapoolele.

 

meik 

 

Silmajooned tõstavad pilku, teevad silmi optiliselt suuremaks ja muudavad teie silmavärvi intensiivsemaks. Alustage ülalau joone tõmbamist silma sisemisest nurgast ja tõmmake peen joon selle välisnurga suunas või alustage silmalau keskelt, joonistage kuni välisnurgani ja seejärel tõmmake joon lõpuni valmis sisenurgani. Välisnurgas võib joon olla veidi laiem ning suunaga ülespoole. Alalaule tõmmatakse joon ripsmejuurtele kuni poole silmani.

 

meik 

 

Puhta kaarega ja õigesti vormitud kulmud rõhutavad ja intensiivistavad pilku. Kulmusid võib rõhutada kulmupliiatsiga. Värvida tuleb üksikute karvade kaupa, mitte pideva joonena. Karvakesi värvitakse suunaga seest väljaspoole. Kõige parem on selline pliiats, mis on täpselt kulmude värvi. Kulmusid võib toonitada ka lauvärvidega - õrnhalli või pruuni tooniga ning kasutada võib ka ripsmetušši. Lõpuks kammitakse kulmud kulmuharjaga.

 

meik 

 

Ripsmed värvitakse alati kõige lõpus. Kui värvite ka alumisi ripsmeid, värvige need kõigepealt, kasutades selleks ripsmespiraali püstasendis. Ärge võtke liiga palju värvi korraga, sest siis kleepuvad ripsmed kokku. Ülaripsmete värvimist tuleb alustada silmalau keskelt, seejärel värvida lau välimine pool ning tušijääkidega sisemine pool. Tušši tuleb peale kanda alates ripsme juurtest kuni otsteni. Lasta veidi kuivada ja siis korrata. Kordamisel võib värvida ainult ripsmeotsi või välimist äärt. Ripsmetušši valides mõelge, mida te oma ripsmetes soovite korrigeerida või rõhutada. Oriflame pakub tihendavaid, pikendavaid, koolutavaid ja veekindlaid ripsmetušše.

 

pilt: sxc.hu; allikas: Anne Kodukas

Read 10143 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »
Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 kihti meiki ehk terve aasta peale mõeldud meigi koguse? Just sellise küsimuse esitasid endale kreatiiv

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 167 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teism

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun