Kirss.Net

Tuesday, 25 August 2009 13:38

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu jaoks lahendus.”
 
rinnad 
 
MIDA SELLISES OLUKORRAS ETTE VÕTTA?

* On olemas üsna originaalsed rahvameditsiini meetodid, kuidas suurendada rindu. Näiteks, tuleb õhtusöögiks süüa kanaliha ja kala koos hapu joogiga(vesi ühe sidruni mahlaga). Retsepti tõhusust saab seletada järgmiselt: valgud ja vitamiinid soodustavad kollageeni sünteesimist sidekoes, mis omakorda toniseerib rinnalihaseid.

* Ärge unustage, et rinnad koosnevad 90 % rasvkoest. Iga uue kilogrammiga suureneb rinna kaal 20 grammi võrra. Võttes juurde 5-7 kilogrammi, suurenevad ka rinnad vähemalt ühe suuruse võrra! Samas, kui võtate 10 kilogrammi alla, langeb iga rinna kaal 200 g võrra. Siit järeldus: dieetidega ja kaalulangetamisega tuleb ümber käia väga tähelepanelikult!

* Võib proovida ka järgmist: pange mängima aeglane, rahulik lugu. Pange silmad kinni, lõdvestuge ning kujutage ette, kuidas teie rinnad suurenevad soovitud korvini. Korrake seda psühholoogilist harjutust iga päev ühel ja samal ajal ning USKUGE, ET SEE AITAB – siis ta tõesti aitab!

* Tahate omada ilusat rinnapartiid – loobuge suitsetamisest. Nikotiin kitsendab veresooni, mille tulemusena kaotab nahk elastsuse ning kahjuks ka rinnad oma senise ilu.

* Ning lõpuks mõelge, kas te tõesti vajate suurt rinda? Muidugi, kui uhke rind on olemas, on lihtsam uskuda, et õnn ei ole temas, kuid kui teda ei ole...

* On ju suurte rindadega palju rohkem probleeme: leida ilusad bikiinid - PROBLEEM, selg valutab raskusest – PROBLEEM, joosta raskem – PROBLEEM.

* Ning üleüldse, uurimused on näidanud, et valides naist tõsiste suhete jaoks, eelistavad mehed just väikeste rindadega kaunitare. Nii et teil on pigem vedanud, kuid juhul kui me pole teid ümber veennud, võtke arvesse meie nõuandeid!
 
pilt: sxc.hu
allikas: internet
toimetas www.kirss.net

Read 14750 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meiginipid koolilõpetajale: leia oma ideaalne kombinatsioon!

Jäänud on veel viimased eksamid ning siis saabubki koolilõpetamise aeg. Kindlasti oled juba endale kleidi muretsenud ning mõelnud soengu ja meigi tege

Loe edasi »
Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 175 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teism

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste hoolduse ABC

Et juuksed oleksid terved ja tugevad, pe

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun