Kirss.Net

Thursday, 11 August 2011 16:57

Kuidas ÕIGESTI kasutada kosmeetikat?

Kui sul lõpevad kosmeetikavahendid helikiirusega, siis ei tea sa suure tõenäosusega, kui palju täpselt mingit vahendit on vaja. Korjasime kokku mõned kasulikud soovitused, mis täpsustavad veidi traditsioonilist „kandke väike kogus vahendit“-juhist.

 

kosmeetika 

 

Näokreem

 

Nahasse imendub nii palju kreemis sisalduvaid kasulikke aineid, kui palju nahk parajasti vajab. Üleliigne kreem ei too näonahale mingit kasu, vaid võib üksnes poore ummistada. Loomulikult on väga kuiva naha niisutamiseks vaja veidi rohkem vahendit, kuid normaalse/kombineeritud naha jaoks piisab herneterasuurusest kogusest.

 

Hambapasta

 

Reklaamis võib sageli näha, kuid hambaharjale pannakse uhkelt hambaharjapikkune kogus pastat. Reaalsuses pole hammaste puhastamiseks niipalju vahendit vaja. Oma funktsiooni täidab suurepäraselt ka oasuurune kogus. Kui võtta rohkem hambapastat, ei ole see küll kahjulik, kuid mingit lisakasu ei too.

 

Juuksepalsam

 

Mõõdukus on tähtsaim põhimõte, millest lähtuda palsami kasutamisel. Ära iialgi kanna juustele rohkem kui üks supilusikas hooldusvahendit – see on umbes kahe väiksema kreeka pähkli suurune kogus. Liigne palsam muudab juuksed sõnakuulmatuks.

 

Šampoon

 

Keskmise pikkusega juuste omanikud vajavad nende pesemiseks 2 teelusikat tavalist šampooni. Ravi- või taastava šampooni korral vajad aga 3 teelusikat – umbes ühe kreeka pähkli suurust kogust.

 

Viimistlusvaht

 

Viimistlusvahendite kogusega on kõige kergem eksida, nii et käitu nendega ettevaatlikult. Ideaalne viimistlusvahu kogus on väikese aprikoosi suurune kera. Jaota see kaheks osaks, millest üks kanna juurtele ning teine juustele.

 

Juuksevärv

 

Juuksevärvi pakis on tavaliselt üheks värvimiseks mõeldud kogus, kuid pole ilmtingimata vajalik seda ühe korraga ära kasutada. Näiteks piisab juurte või lühikeste juuste värvimiseks 60 milliliitrist – umbes virsikusuurusest kogusest. Pikematele juustele on aga vaja 120 ml vahendit. 

 

pilt: freedigitalphotos.net 

 

Read 10066 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »
Marjatooni huulepulk: selle suve populaarseim - meik nagu staaridel

Rasketel kriisiaastatel on eriti suur nõudlus naiste huulepulkade järele. Miks? Soetada midagi kallist pole võimalik, huulepulk on aga alati taskukoha

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 132 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun