Kirss.Net

Friday, 18 June 2010 12:34

Astroloogiline kell. Edu saabub plaani järgi!

 

Erinevatel nädalapäevadel ning kellaaegadel valitsevad erinevad sodiaagimärgid, kusjuures nädala jooksul vahelduvad kõik 12 tähemärki. Seepärast on meie astroloogiline kava universaalne: kõigi tähemärkide esindajad võivad seda kasutada, planeerides oma elu ja tegevusi kooskõlas tähtedega. Esialgu leidke oma tähemärgi aeg: sellistel päevadel ja kellaaegadel läheb teil eriti hästi. Kasutage seda aega oma ideede ning kavatsuste elluviimiseks. 

 

astroloogia 

pilt: dreamstime.com

 

Jäära aeg

 

Esmaspäev 0.00 – 14.00

 

Tegemist on nädala, enamasti kooli- või töönädala algusega. Sel ajal on soovitav alustada tööd tähtsate isiklike ja tööasjade kallal, asuda hoogsalt oma ideid ellu viima. Ärge püüdke puhkepäevade jooksul kogunenud energiat kokku hoida: see tuleb esmaspäeva õhtu jooksul tagasi ning te jääte rahule tehtud töö mahuga. Suhelge töökaaslastega, vaielge vastu, kui keegi teiega ei nõustu – see on soodne aeg konfliktide lahendamiseks.

 

Ei ole soovitatav: Sõlmida finantslepinguid, vastu võtta tähtsaid otsuseid, avaldada armastust, teha abieluettepanekut, tutvuda uute inimestega.

 

Sõnni aeg

 

Esmaspäev 14.00 – 24.00

 

Teisipäev 0.00 – 4.00

 

Kasutage esmaspäeva pärastlõunast aega puhkamiseks, rahunemiseks, lõõgastumiseks. Alustage see etapp maitsva lõunasöögiga: ärge mõelge kaalule, vaid sellele, mis teile maitseb ja mida tahaksite süüa. Kaalu jõuate langetada ka järgnevatel päevadel. See aeg sobib materiaalsete küsimuste lahendamiseks. Olge praktiline ja veidi egoistlik: mõelge endale, oma tervisele ja soovidele. Õhtu sobib hästi massaažiks, vannivõtmiseks ja erootiliseks õhtusöögiks.

 

Ei ole soovitatav: Mõelda kogu maailma hüvedele, olla liiga romantiline, annetada. Ärge riskige ega valetage.

 

Kaksikute aeg

 

Teisipäev 4.00 – 18.00

 

Ajavahemik on äärmiselt soodne tööalaste probleemide lahendamiseks, sõprade ja partneriga suhtlemiseks ning autoga sõitmiseks. Kui läksite oma kallimaga tülli, kiirustage kompromissi leidmisega, muidu peate ootama järgmise teisipäevani.

 

Ei ole soovitatav: tegeleda laste kasvatamisega, planeerida pikaajalist reisi, osta uusi riideid ja kodutehnikat.

 

Vähi aeg

 

Teisipäev 18.00 – 24.00

 

Kolmapäev 0.00 – 8.00

 

Tegelege kodu ja perekonnaga, valmistage toitu oma lähedastele või kallimatele, pöörates tähelepanu keerulistele retseptidele ning vältides lihtsat igapäevast toitu. Tehke oma kallimale üllatus maitsva õhtusöögi näol! Võite koristada, tegeleda laste kasvatamisega, teha remonti.

 

Ei ole soovitatav: tegeleda tööalaste asjadega, organiseerida üritust.

 

Lõvi aeg

 

Kolmapäev 8.00 – 22.00

 

Saabunud on sarmika lõvi aeg: kuigi tegemist on tööpäevaga, on enamik inimesi kolmapäevaks niivõrd väsinud, et ei viitsi üldse töötada. Ärge sundige ennast millekski, mida te teha ei taha. Suhelge töökaslastega, võimaluse korral puhake. See aeg on armastuse aeg: kinkige kallimale kingitus, kuid mõelge sellele, mida te tahate vastu saada.

 

Ei ole soovitatav: mõelda tulevikule, teha plaane, täita sõprade palveid, usaldada intuitsiooni.

 

Neitsi aeg

 

Kolmapäev 22.00 – 24.00

 

Neljapäev 0.00 – 12.00

 

Lahendage jooksvaid tööalaseid küsimusi. Analüüsige minevikku ning tehtud vigu. Aeg sobib arsti külastamiseks, tervisega tegelemiseks. Minge trenni, massaaži, sauna. Kutsuge kaasa sõbrad ning veetke meeldivalt aega.

 

Ei ole soovitatav: Kaua magada, uskuda kolleege, oodata imet.

 

Kaalude aeg

 

Neljapäev 12.00 – 24.00

 

Reede 0.00 – 2.00

 

Kaalude aeg on soodne tutvumiseks ning erinevate kokkulepete sõlmimiseks(näiteks lepingud). Teid ootavad uued tutvused ja kohtumine ammuste sõpradega: peate lihtsalt tähelepanelik olema, et juhust mitte mööda lasta.

 

Ei ole soovitatav: vaielda, lahendada konflikte.

 

Skorpioni aeg

 

Reede 2.00 – 16.00

 

Tuleb tegeleda äriküsimustega. Kindlustuse vormistamiseks ja laenu võtmiseks sobib kõige paremini just reede hommikupoolik. Võite pöörduda ennustaja poole – see kujuneb üsna edukaks ning annab soovitud tulemusi. Hea aeg riskimiseks – ostke näiteks loteriipilet, ning ilusalongi külastamiseks.

 

Ei ole soovitatav: kulutada palju raha, mõelda ametikõrgendusele, palju süüa.

 

Amburi aeg

 

Reede 16.00 – 24.00

 

Laupäev 0.00 – 6.00

 

Minge kallimaga reisile või veetke aega sõpradega. Unustage kõik tööalased küsimused ja probleemid ning nautige vaba aega.

 

Ei ole soovitatav: palju rääkida, anda lubadusi, mõelda rahale.

 

Kaljukitse aeg

 

Laupäev 6.00 – 20.00

 

Laupäev sobib tõsiste otsuste vastuvõtmiseks: muud aega selleks ei ole, sest tööpäevadel tuleb töötada ning pühapäeval puhata. Võite alustada oma plaanide elluviimist: teid saadab ilmtingimata edu. Planeerige tulevast töönädalat.

 

Ei ole soovitatav: meenutada minevikku, kellegi peale solvuda, midagi lõpetada.

 

Veevalaja aeg

 

Laupäev 20.00 – 24.00

 

Pühapäev 0.00 – 10.00

 

Suhelge sõpradega, külastage pidusid. Lahendage nuputamisülesandeid. Võite usaldada oma intuitsiooni – see aitab teid raskes olukorras. Mõelge oma tulevikuväljavaadetele, küsige nõu kallimalt.

 

Ei ole soovitatav: alkoholi juua, palju süüa, kulutada suuri summasid.

 

Kalade aeg

 

Pühapäev 10.00 – 24.00

 

Püüdke võimalikult kaua magada, et valmistuda töönädalaks ette. Lõõgastuge ning kulutage aega iseendale – tehke toitev näomask, võtke vann, käige jalutamas, kuulake muusikat... Tehke kõik, mida süda soovib. Soodne aeg kokkuvõtete tegemiseks.

 

Ei ole soovitatav: pöörata tähelepanu detailidele, koristada.

em/em/span
Read 13666 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »
Meiginipid koolilõpetajale: leia oma ideaalne kombinatsioon!

Jäänud on veel viimased eksamid ning siis saabubki koolilõpetamise aeg. Kindlasti oled juba endale kleidi muretsenud ning mõelnud soengu ja meigi tege

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 146 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun