Kirss.Net

Tuesday, 16 February 2010 14:38

KUIDAS SA LÕHNAD – parfüümi valik peegeldab iseloomu!

 

Hommikuseks lõhna kasutamiseks on vaja vaid mõned sekundid, kuid parfüümi valimine nõuab palju rohkem aega. Analüütik Marian Bendeth on kindel, et lõhna valik on üks tähtsamaid otsuseid meie igapäevaelus. 

 

dior 

 

 

Bendethi arvates peegeldab parfüüm inimese iseloomu. Kui pöörata sellele väiksele detailile rohkem tähelepanu, on võimalik meid ümbritsevate inimeste mõttemaailma dešifreerida ning ka ennast paremini tundma õppida.

 

- idamaised lõhnad

 

Põhinoodid: vanill, ambra, lõhnav tonkapuu, muskaatpähkel, must pipar

 

Millest „räägib” selline parfüüm? Inimesed, kellele meeldivad idamaised lõhnad, on väga loovad ja andekad, kuid hindavad üksindust ja traditsioone ning valivad hoolega sõpru. Sageli on nad silmapaistva välimusega ning väga elegantsed. Reeglina on nad haritud ning laia silmaringiga.

 

- tsitruselised lõhnad

 

Põhinoodid: tsitruselised

 

Millest „räägib” selline parfüüm? Need, kes eelistavad neid värskeid ja eksootilisi lõhnu, on enamasti distsiplineeritud ning järjekindlad perfektsionistid. Nad tegutsevad vastavalt seatud eesmärkidele ning planeerivad iga päeva.

 

- puuvilja- ja marjalõhnad

 

Põhinoodid: mustsõstar, vaarikas, virsik, aprikoos jmt

 

Millest „räägib” selline parfüüm? Puuvilja- ja marjalõhnade austajad on suurepärased seltskonnainimesed, peene huumoritajuga meeldivad vestluspartnerid. Neil on kõik liidrile omased jooned, välja arvatud ettearvamatus ja põikpäisus.

 

- lillelõhnad

 

Põhinoodid: liilia, freesia, jasmiin, gardeenia

 

Millest „räägib” selline parfüüm? Need, kes kasutavad selle grupi aroome, on head suhtlejad ja truud sõbrad. Nad elavad üksnes armastuse nimel, mõtlemata karjäärile ning rahale.

 

- puu- ja metsalõhnad

 

Põhinoodid: sandlipuu, seedripuu, piparmünt

 

Millest „räägib” selline parfüüm? Puu- ja metsaaroomide valimine näitab inimese vaoshoitust ja konservatiivsust, vastupidavust raskustele ning sügavaid teadmisi oma erialal. Kuid sageli on sellised inimesed liiga umbuslikud, mis võib põhjustada probleeme nii tööl kui intiimelus. Nad harrastavad sporti ja toituvad tervislikult.

 

- mere- ja ookeani lõhnad

 

Põhinoodid: meenutavad vetikate ning jõe, järve, mere või vihma lõhnasid

 

Millest „räägib” selline parfüüm? Tõenäoline, et inimene, kes eelistab sellist värskendavat aroomi, kardab kinnist ruumi ning mereavaruste lõhnad mõjuvad temale rahustavalt. Ta on tasakaalukas ja vaikse iseloomuga, töötab palju ja hoolega – ülemus jääb sellise alluvaga rahule!

 

Read 11066 times

Related items

  • Otsid uut ja huvitavat lõhna?

    Otsid uut ja huvitavat lõhna? Siin on Teile väike soovituslik nimekiri uutest parfüümidest, mis on just müügile jõudnud.

    mood  

  • 40 fakti meestest

    Kõigist naistekate arutlusteemadest on mehed ja armastus kõige popimad pealkirjad. Selleks et saaksid meestest veel rohkem teada, korjasime kokku mõned põnevad ja vahel ka naljakad faktid.

    faktid

  • Armastuse keemiline valem on nüüdsest teada!

    Ameerika väljapaistev antropoloog Helen Fisher väidab, et on avastanud salajase võtme, mille abil on võimalik ennustada suhte arengukäiku.

    armastus

  • Test: mehe nina ja seksuaalne temperament

    Kuidas saada teada, kui hea armuke on sinu uus tuttav? See on täiesti võimalik juba enne voodisse minekut! Piisab üksnes mehe nina uurimisest.

    mehe nina

  • TEST: Kui palju kaalud 10 aasta pärast?
    kaal

    Täna saad piiluda tulevikku, et saada teada, mis juhtub sinu kaaluga 10-15 aasta pärast. Lisaks pakume nõuandeid, kuidas muuta tulevikku võimalikult meeldivaks. 


ILUNIPID, MEIKIMINE

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt välja, siis mõtle läbi, äkki teed midagi valesti.  

Loe edasi »
Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eliksiiri! Nad väidavad, et laboritingimustes valmistatud kokteil mõjub soodsalt nii füsioloogilisele k

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 200 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun