Print this page
Tuesday, 17 April 2012 06:56

TURBO FIRE

 

                                                                  Autor: Helena Timberg
                                                                  www.helenafit.blogspot.com

 

Mäletate ma kunagi rääkisin trennist, mis on natuke nagu aeroobikalikum ja mulle see eriti ei meeldinud??.. mmm nüüd olen seda mõnda aega teinud ja võin öelda et absolute LOVE. dieet

 

Kuna insanity' ga oli mu keha juba nii harjunud, et mingeid muutusi ei olnud siis olin sunnitud midagi uut proovima. Valisin samast sarjast turbo fire' i. See on ideaalne naistele- ei ühtegi kätekõverdust ega midagi sellist, lihtsalt väga palju kalorite põletamist ja "keksimist", samas tekib ka lihas(selline ilus tagasihoidlik ja naiselik). Seal programmis on ka viie päeva kava, mis lubab siis viie päevaga sentimeetreid kaotada ja päris palju kilosid ka.

 

Eriti sellesse ei uskunud aga proovisin ikka- sõin tavapäraselt(isegi halvemini sest oli kiire aeg ja ostsin palju soojaleti toitu) kui siiski siiski see töötas. Nii et soovitan kõigile ! Mega super trenn ja pärast nädalat on sammud ka juba täitsa kerged. Viskan siia tutvustava video ka uuesti jaa proovige järgi kindlasti;)

 

 

 

link: http://helenafit.blogspot.com/2011/11/turbo-fire.html

 

Read 4351 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun