Print this page
Friday, 02 August 2013 13:18

Päevade vaht

Rate this item
(0 votes)

Originaalpealkiri: Mood Indigofilmid 2013

Filmi pikkus: 2 h 05 min  

Žanr:   Romantika, fantaasia, Alla 12 a. mittesoovitatav

 

Lavastaja: Michel Gondry

Osades: Romain Duris, Audrey Tautou, Omar Sy

Tootmisaasta: 2013

Kinodes alates:   09.08.2013

Rikkurist playboy Colin (Romain Duris) elab väga mõnusat elu: raha on tal nagu tatart, ta armastab oma ihuteenri ja -koka Nicolas' (Omar Sy,"1+1") valmistatud roogi, klaverokteili (tuletis klaverist ja kokteilist, Viani leiutatud sõna) ja oma sõpra Chicki (Gad Elmaleh). Ühel päeval kohtub Colin Chloéga (Audrey Tautou, "Amélie"), nad armuvad ja abielluvad. Elu on lill. Ootamatult tekib Chloél kummaline tervisehäda..

PÄEVADE VAHT on ülioriginaalse Michel Gondry loodud mänguliselt fantaasiaküllases maailmas lahti rulluv armastuslugu. See on maailm, kus armunud lendavad kohtingule roosal pilvetupsul ning tantsivad lagedel. Maailm, kus on korterid, mille koridorides elab päike ning kassid ja hiired on südamesõbrad. Inimeste rinnus puhkevad õitsele lilled ning südamesoojus on võimeline summutama ka kõige ohtlikumad relvad.
  

 

film

 film

film

allikas: www.forumcinemas.ee : imdb.com 

Read 4382 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun