Kirss.Net

Tuesday, 22 January 2013 07:53

Soojad kehad

Rate this item
(1 Vote)

film Originaalpealkiri: Warm Bodies

 

Filmi pikkus: 1h 37 min

 

Žanr: Draama, õudus, romantika

 

Osades:  Nicholas Hoult, Teresa Palmer ja John Malkovich

 

Tootmisaasta: 2013

 

Kinodes alates: 1.02.2013

 

Ebatõenäoline armastuslugu ilusa teismelise inimese ja tundelise elava laiba vahel päästab valla sündmusteahela, millel on jõudu maailma muuta. „Soojad kehad“ on lõbus ja südantsoojendav zombie’dega romantiline märulikomöödia, mis põhineb Isaac Marioni populaarsel romaanil.

Filmi süžeeliin on tuttavlik – salapärane viirus on tsivilisatsiooni laastanud, muutes kõik ohvrid lihasöövateks koletisteks, kes ei mäleta oma eelmist elu. Kõike seda, mis inimkonnast on säilinud, hoitakse karmilt valvatud punkrites, kus inimesed elavad hirmus oma kunagiste lähedaste ees. Aga kõik see muutub, kui apla zombiekamba teed ristuvad endale varusid otsiva inimeste luuresalgaga. R (Nicholas Hoult), hingestatud zombie, on armsast ja elavast Juliest (Teresa Palmer) nii kütkestatud, et tema aju söömise asemel päästab ta tüdruku oma kaaslaste söögilaualt.

R viib Julie koju, milleks on zombie’dest kubisev lennujaam, ning peidab tüdruku hüljatud 747 lennukisse, mille ta on täitnud oma jahiretkedel kogutud aaretega – seal on vinüülplaate, lumekuule, muusikariistu ja teisi mõistlikemast aegadest pärinevaid relikte. Järgmiste päevade jooksul äratab särtsakas Julie nende üllatavalt mõnusas peidupaigas R-is ammu unustatud tunded ning ta ise hakkab mõistma, et poisis on midagi enamat kui tühi pilk ja aeglane lohisev kõnnak.

Neist tunnetest segaduses Julie läheb tagasi oma eraldatud linna, kus ta karmist zombiekütist isa (John Malkovich) juhib hästi relvastatud kaitseväge. Samal ajal hakkab armuvaludes R muutuma viisil, mida ta polnud kunagi ette kujutanud, ning usub, et tema side Juliega võib päästa kogu inimkonna. Aga kui ta Julie uksele ilmub, vallandab see elavate ja zombie’de vahel sõja, mis ähvardab noorte lootused ühisele tulevikule hävitada.

Värske tunnetusega klassikaline armastuslugu „Soojad kehad“ näitab zombie’de apokalüpsist üllatavalt romantiliselt ja kergemalt poolelt ning meenutab meile, mida tähendab olla inimene.

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 3114 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja konkreetsed!  

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised kahte kategoorilisse rühma: nendeks, kes ei kujuta oma elu ilma põsepunata, ja nendeks, kes seda üldse

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 160 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

KÜÜNED TUGEVAKS!

Pikad, puhtad ja tugevad küüned on iga n

Loe edasi »

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun