Kirss.Net

Monday, 31 December 2012 12:48

Jack Reacher

Rate this item
(0 votes)

film Originaalpealkiri: Jack Reacher

 

Filmi pikkus: 2h 10 min

 

Žanr: Action, thriller

 

Lavastaja:  Christopher McQuarrie

 

Osades: Tom Cruise, Richard Jenkins, Robert Duvall

 

Tootmisaasta: 2012

 

Kinodes alates:  28.12.2012

 

Pärast seda, kui snaiper surmab kuue lasuga päise päeva ajal viis inimest, osutavad kõik asitõendid vahi all olevale kahtlusalusele. Ülekuulamisel ei lausu mees sõnagi, kirjutab vaid paberile ühe lause: „Kutsuge Jack Reacher!“ Sellest saab alguse erakordne jaht tõe väljaselgitamiseks, mis viib endise sõjaväepolitseiniku Reacheri (Tom Cruise) kokkupõrkekursile ootamatu vastasega, kes on väga osav ning valmis kasutama kõhklematult vägivalda, et oma saladust varjata.

Põnevusfilmi „Jack Reacher“ nimitegelaseks on Briti menukirjaniku Lee Childi loodud kangelane, kes seigelnud tänaseks juba 17 romaani külgedel. Romaani „One Shot“ alusel kirjutas stsenaariumi Oscari-võitja Christopher McQuarrie („Tavalised kahtlusalused“), kes on ise ka filmi lavastajaks. Osades Tom Cruise („Võimatu missioon: variprotokoll“), Robert Duvall („Ristiisa“), Rosamund Pike („Die Another Day“), David Oyelowo („Ahvide planeedi sünd“, „Shotimaa viimane kuningas“), Jai Courtney (John McClane’i poeg järgmises „Visa hinge“ filmis), Richard Jenkins („Metsamajake“) ning ennekõike lavastajana tuntud kinolegend Werner Herzog („Fitzcarraldo“, „Aguirre: jumalate viha“), kelle tegelaskuju on üks käesoleva aasta meeldejäävamaid kurikaelu.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

style= style=
Read 2936 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huulepulka ja kaks korda päevas hambaid pesev inimene 10 kilo hambapastat. Naha kaudu jõuab meist igaüh

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 194 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste sirgendamine

Pole midagi ilusamat kui luksuslikud, si

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun