Print this page
Monday, 31 December 2012 12:47

Kalapoeg Nemo

Rate this item
(1 Vote)

film Originaalpealkiri: Finding Nemo

 

Filmi pikkus: 1h 37 min

 

Žanr: Animatsioon

 

Lavastaja:  Lee Unkrich, Andrew Stanton

 

Tootmisaasta: 2012

 

Kinodes alates:  21.12.2012

 

Ülipopulaarne animafilm "Kalapoeg Nemo" jõuab siinsetele kinoekraanidele esmakordselt nii eesti keelde dubleerituna, kui ka lummavas 3D-formaadis!

Värvirikka Suure Vallrahu troopikas elab turvaliselt klounkala Marlin koos oma poja Nemoga. Kartes ookeanis varitsevaid tühisemaidki ohte, on Marlin äärmiselt ettevaatlik. Nagu kõik noored, on ka Nemo täis ulakust ja tahet uurida enda ümber laiuvat müstilist ookeani. Ühel sellisel avastusretkel satub kalapoeg inimeste küüsi ja jõuab hambaarsti kabinetti kaunistavasse akvaariumisse. Murest murtud isa võtab ette kangelasliku teekonna, et päästa oma ainus järeltulija.

Oma otsingul kohtub Marlin peetrikala Doryga, kes kannatab küll lühimälu all, aga kellel on kogu ookeani suurim süda. Rännakul läbi ohtuderikka ookeani on just Dory optimism see, mis sunnib Marlinit oma hirme alla suruma ja kannustab teda rohkem riskima.

Eesti keelt kõnelevatele tegelastele andsid oma hääled Taavi Teplenkov, Haide Männamäe, Märten Männiste, Jaan Rekkor, Kristjan Sarv, Mait Malmsten, Tanel Saar, Ago Soots, Kadri Adamson, Tambet Tuisk, Mihkel Kabel, Ülle Lichtfeldt, Juhan Ulfsak, Meelis Põdersoo, Sergo Vares ja paljud teised.

Film dubleeriti helistuudios Orbital Vox.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 5807 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun