Kirss.Net

Tuesday, 06 November 2012 07:56

Hotell Transilvaania

Rate this item
(0 votes)

 

film Originaalpealkiri: Hotel Transylvania

 

Filmi pikkus: 1h 31 min

 

Žanr: Komöödia, animatsioon, kogupere

 

Lavastaja: Genndy Tartakovsky

 

Osades: Adam Sandler, Kevin James, Steve Buscemi

 

Tootmisaasta: 2012

 

Kinodes alates:  19.10.2012

 

Laguna Beachil tegutsevad ettevõtjad Ben (Aaron Johnson), heategevusega tegelev rahumeelne budist, ning tema parim sõber Chon (Taylor Kitsch), endine eriüksuslane ja palgasõdur, tegelevad vägagi tulusa äriga, kasvatades maailma parimat marihuaanat. Neid seob ka omapärane armulugu erakordse ja taltsutamatu iluduse Opheliaga (Blake Lively).
 
Elu Lõuna-Californias on puhas idüll, kuni Mehhiko Baja kartell otsustab oma tegevust sinna laiendada ning Tere tulemast hotelli Transilvaania, Dracula uhkesse 5-tärni kuurortisse, kus koletised ja nende pereliikmed võivad lõõgastuda ning pidutseda, ilma et inimesed neid tülitaks. Ühel üsna erilisel nädalavahetusel kutsub Dracula mõned lähedased sõbrad - Frankensteini ühes naisukesega, muumia, nähtamatu mehe, libahundipere ja veel mitmed teised, et tähistada oma kalli tütre Mavise 118. sünnipäeva.
 
Draculale ei valmista kõigi legendaarsete koletiste võõrustamine mingit probleemi, kuid ülikaitsva isa jaoks muutub kõik hetkest, mil üks tavaline nooruk tema hotelli eksib ja Mavis talle kangesti meeldima hakkab.
 
Filmi peategelase, kutsumata külalistega alatasa pahuksis olevale Dracula paneb eesti keeles kõnelema Ott Sepp. Teistes osades Pääru Oja, Marilyn Jurman, Tiit Sukk, Taavi Eelma, Tarvo Krall, Jakko Maltis, Argo Aadli, Märt Avandi, Maire Aunaste, Üllar Saaremäe, Marika Korolev, Priit Öövel, Erki Aule, Indrek Ojari, Anu Lamp ja paljud teised.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 5953 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meiginipid koolilõpetajale: leia oma ideaalne kombinatsioon!

Jäänud on veel viimased eksamid ning siis saabubki koolilõpetamise aeg. Kindlasti oled juba endale kleidi muretsenud ning mõelnud soengu ja meigi tege

Loe edasi »
Hoolitsetud küüned + ilusad juuksed + terve nahk = täiuslikkus!

Igaüks tahaks omada pikki ilusaid juukseid, luksuslikke küüsi ning säravat ideaalselt siledat nahka, ühesõnaga olla täiuslik. See polegi niivõrd raske

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 189 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kol

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuida

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste hoolduse ABC

Et juuksed oleksid terved ja tugevad, pe

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun