Print this page
Tuesday, 25 September 2012 07:53

Kampaania

Rate this item
(0 votes)

film Originaalpealkiri: The Campaign

 

Filmi pikkus: 1h 25 min


Žanr: Komöödia, draama, Alla 12 a. keelatud


Lavastaja: Jay Roach

 

Osades: Will Ferrell, Zach Galifianakis

 

Tootmisaasta: 2012

 

Kinodes alates: 28.09.2012

Kogenud kongresmen Cam Brady (Will Ferrell) saab enne saabuvaid valimisi hakkama suure avaliku prohmakaga ning kaks ülirikast firmajuhti plaanivad esitada omalt poolt konkureeriva kandidaadi, et lüüa plats puhtaks. Häältepüüdjaks osutub aga naiivne kohalik turismikeskuse juht Marty Huggins (Zach Galifianakis).

Esmapilgul paistab Marty olevat väga ebatõenäoline kandidaat, kuid oma uute toetajate, halastamatu kampaaniajuhi ja perekonna poliitiliste sidemete abil saab temast peagi vääriline võistleja, kes tekitab karismaatilisele Camile kõvasti peavalu.

Valimiste päeva saabudes vaevlevad mõlemad kandidaadid päikselõõsas ning kostitavad üksteist solvangutega, mis võtavad peagi vägivaldse pöörde. Lõpuks ei huvita neid miski muu, kui teisele koht kätte näidata.

See on räpane, tabav ja kirgi täis komöödia „Kohtumine äiaga“ režissöörilt Jay Roachilt, kes viib kaasaegse poliitilise tsirkuse täiesti uuele tasemele. Isegi, kui sa arvad, et enam pole võimalik madalamale langeda, siis leidub ikkagi keegi, kes suudab auku veelgi sügavamaks kaevata.

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 2376 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun