Print this page
Monday, 02 July 2012 16:46

Vaprake

Rate this item
(0 votes)

 

film  

Originaalpealkiri: Brave

Filmi pikkus: 1h 40 min

Žanr: Komöödia, action, thriller, seiklus, animatsioon, fantaasia

Lavastaja:   Mark Andrews, Brenda Chapman

Osades:  Kelly MacDonald, Billy Connolly, Emma Thompson, Kevin McKidd, Craig Ferguson, Robbie Coltrane, Julie Walters

Tootmisaasta: 2012

Kinodes alates: 3.08.2012

 

Merida on printsess, keda ei huvita printsessiks olemisega kaasas käivad käitumistavad ja -reeglid. Söögilauaetiketi omandamisele eelistab ta luusida mööda koduseid metsi ja mägesid, kaaslaseks tema ustav ratsu Angus ning õlal vibu ja nooled. Samal ajal läheneb aga tohutu kiirusega päev, mil ligikaudsete klannide pealikud oma vanimate poegadega Meridale kosja saabuvad. Rahu klannide vahel on õrnemast õrnem ning oma rada käia ihkav Merida võib selle oma vastuhakuga kõikuma lüüa. Tema tahe ajast-arust traditsioonidele vastu hakata toob aga kuningriigi kohale tumedad ohupilved pahaaimamatult toimepandud loitsu nöol ja ühes sellega ka tõelise kaose... Kas nõidusest ja selle tagajärgedest on võimalik ka kuidagi võitu saada?

"Vaprake" on järjekordne täispikk ja tervele perele vaatamiseks-nautimiseks mõeldud linateos legendaarselt animatsioonistuudiolt Pixar, mis möödunud aastate jooksul kinkinud meile sellised unustamatud filmid nagu "Lelulugu", "Kalapoeg Nemo", "Ratatouille", "Kollide kompanii", "Üles" ja "Wall-E".

Film jõuab siinsetele kinoekraanidele hea tava kohaselt nii eesti, vene, kui ka inglise keeles.

Filmi kesksetes rollides annavad tegelaskujudele eestikeelsed hääled Hele Kõrve, ivo Eensalu, Eva Püssa, Sepo Seeman, Indrek Taalmaa, Ott Sepp, Helene Vannari ja paljud, paljud teised.

Linaloo originaalversioonis kannavad ilmekate häälte eest hoolt aga Kelly MacDonald, Billy Connolly, Emma Thompson, Kevin McKidd, Craig Ferguson, Robbie Coltrane, Julie Walters ja paljud teised.

 

 

 

film

 

film

 

film

link:  http://www.forumcinemas.ee/Event/298890/

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 6199 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun