Kirss.Net

Thursday, 26 April 2012 07:53

Öö varjud

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Dark Shadows

Filmi pikkus: 1h 30 min

Žanr: Komöödia, fantaasia, mystery

Lavastaja:  Tim Burton

Osades: Johnny Depp, Helena Bonham Carter

Tootmisaasta: 2012

Kinodes alates:   11.05.2012

 

 

Tegemist on režissöör Tim Burtoni filmiversiooniga samanimelisest kultussarjast. Selles groteskses komöödias võib näha tõelist staaride paraadi, mille eesotsas on Johnny Depp, Michelle Pfeiffer ja Helena Bonham Carter.

Joshua ja Naomi Collins asuvad koos poja Barnabasiga 1752. aastal Liverpoolist laevaga teele, et alustada uut elu Ameerikas. Kuid isegi ookeanipikkune vahemaa ei suuda neid päästa needusest, mis jälitab nende perekonda. Kaks aastakümmet hiljem on Barnabasil (Johnny Depp) maailm oma käpa all, või on seda vähemalt Collinsporti linn. Ta on Collinwoodi mõisavalitseja, kel on raha, võimu ja oskus võluda naisi… Kuni ta teeb saatusliku vea ning murrab Angelique Bouchard’i (Eva Green) südame. Tegemist on nõiaga selle sõna igas mõttes, kes paneb Barnabasile needuse, mis on hullem kui surm – muutes ta vampiiriks ning mattes seejärel elusalt maha.

Kaks sajandit hiljem vabaneb Barnabas juhuslikult oma haua kütkeist ning leiab end täiesti muutunud maailmast aastal 1972. Ta naaseb Collinwoodi mõisa, mis on kaotanud oma hiilguse. Hädised Collinsi suguvõsa järeltulijad on kuidagi ots-otsaga toime tulemas, igaühel oma sünge saladus. Nende matriarh Elizabeth Collins Stoddard (Michelle Pfeiffer) on palunud appi psühhiaatri dr Julia Hoffmani (Helena Bonham Carter), et too aitaks nende pereprobleemid lahendada.

Mõisas elab ka Elizabethi hädavaresest vend Roger Collins (Jonny Lee Miller), mässumeelne teismeline tütar Carolyn Stoddard (Chloe Moretz) ja Rogeri varaküps 10-aastane poeg David Collins (Gulliver McGrath). Müsteeriumist saavad ka osa perevälised tegelased, nagu Willie Loomis (Jackie Earle Haley) ja Davidi uus lapsehoidja Victoria Winters (Bella Heathcote).

Loo on filmi jaoks kohandanud John August ja Seth Grahame-Smith, ekraaniteos ise põhineb Dan Curtise teleseriaalil.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 3250 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »
Mis vanuses naised on kõige ilusamad?

Aastatega muutub iga naise välimus – isegi vaatamata tema pingutustele säilitada 18-aastase tüdruku keha ja näonahk. 

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 229 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuida

Loe edasi »
Mis vanuses naised on kõige ilusamad?

Aastatega muutub iga naise välimus – isegi vaatama

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun