Print this page
Monday, 26 March 2012 07:20

Peeglike peeglike

Rate this item
(0 votes)

 

film  

Originaalpealkiri: Mirror Mirror

Filmi pikkus: 1h 46 min

Žanr: Seiklus, fantaasia

Lavastaja:  Tarsem Singh

Osades: Lily Collins, Julia Roberts, Armie Hammer

Tootmisaasta: 2012

Kinodes alates:   20.04.2012

 

 

Kuri kuninganna allutab endale terve kuningriigi ning otsustab, et võluvast printsist peab saama tema seaduslik abikaasa. Pagendatud printsess võtab endale appi seitse väikesekasvulist maanteeröövlit, et võita tagasi see, mis õigusega talle kuulub. See on lennukas seikluskomöödia täis armukadedust, romantikat ja reeturlikkust, mis haarab oma fantaasiarikkuses enda embusesse igas vanuses vaatajad.

Julge visuaalse stiili poolest tuntud lavastaja Tarsem Singh ("Surematud") kirjutab ümber ühe maailmakirjanduse kõigi aegade tuntuma muinasjutu. "Peeglike peeglike" on originaalne uusversioon klassikalisest muinasjutust, millele on lisatud vaatemängu, maagiat ja kaasaegset huumorit. Oscari-võitja Julia Roberts ("Erin Brockovich") on kuninganna, Lily Collins ("Preester") on Lumivalgeke, Armie Hammer ("Sotsiaalvõrgustik") on prints Alcott, Sean Bean ("Troonide mäng", "Sõrmuste isand") on kuningas ning Nathan Lane ("Linnupuur", "Lõvikuningas") on kurja kuninganna abitu teener Brighton.

Muinasjutulised seiklused ootavad!

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 3439 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun