Print this page
Thursday, 22 March 2012 10:55

Koletis Pariisis

Rate this item
(0 votes)

 

film  

Originaalpealkiri: Monster in Paris 3D

Filmi pikkus: 1h 30 min

Žanr: Animatsioon

Lavastaja: Bibo Bergeron

Osades: Mathieu Chedid, Vanessa Paradis and Gad Elmaleh

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates:   9.03.2012

 

 

Pariis, 1910.a..

Raoul ja Emile, olles juhuslikult sattunud hullu teadlase laboratooriumi, lõhuvad paar klaaskolbi. Seni lahus hoitud ainete koosmõjul hakkab juhuslike pealtnägijate silmade all kasvama midagi enneolematut.

Pariisi elanikud ristivad linna ümbruskonnas ringi liikuva olendi koletiseks, politseiülem aga hakkab teda jahtima. Kuid kas koletis on ikka nii hirmus, kui temast räägitakse?

Omal käel alustavad koletisejahti ka häbelik kinomehaanik ja väsimatu leiutaja. Tagaajamise käigus tutvuvad nad kabareetähe, hullu teadlase ja tolle targa ahviga. Ning lõpuks ka koletise endaga, kes pole üldsegi hirmuäratav. Nüüd otsib kirbustki ohutum koletis oma uute sõprade juurest kaitset kurja politseiülema eest.

See on Pariisi õhustikust läbi imbunud südamlik ja kogu perele sobiv joonisfilm mille üheks väärtuseks on muusika. Vanessa Paradis ja Matthieu Chedid koostöös loodud laulud on suurepärased: lõbusad, mitte pealetükkivad ja üllatavalt lihtsad.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 2330 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun