Kirss.Net

Thursday, 22 March 2012 10:54

Looraks

Rate this item
(0 votes)

 

film  

Originaalpealkiri: Dr. Seuss' The Lorax

Filmi pikkus: 1h 26 min

Žanr: Animatsioon

Lavastaja: Chris Renaud, Kyle Balda

Osades: Zac Efron, Taylor Swift, Danny Devito, Betty White

Tootmisaasta: 2012

Kinodes alates:   16.03.2012

 

 

Laheda animakomöödia "Mina, supervaras" tegijad toovad meie ette uhiuue linaloo nimega "Looraks", mille aluseks oleva lasteraamatu kirjutas Dr. Seuss, kelle raamatute põhjal on valminud sellised filmid nagu "Horton" ja "Grinch".

"Looraks" jutustab ühest ettevõtlikust 12-aastasest poisist, kes saab ühel päeval teada, et tema unistuste tüdruku südame võitmiseks on vaja leida.. ehtne puu. Ülesande muudab raskeks tõsiasi, et ühtegi puud pole enam alles ning terves linnas on kõik puud ja taimed plastikust ning täispuhutavad! Ehtsa, elava ja lõhnava puu leidmiseks peab poiss tutvuma muinasjutukangelaseks peetava Looraksiga. See on tohutusuurte vuntsidega pisikest kasvu ja pahur olevus, kel on tegelikult hea süda ja kes võitleb kõigest jõust selle eest, et tema maailm rumalate looduse hävitajate poolt lõplikult rikutud ei saaks.

Naljaka ja südamliku joonisfilmi "Looraks" eestikeelseteks häälteks on (rolli jaoks ideaalseid vuntse omav) Vladislav Koržets, Sergo Vares, Mikk Jürjens, Peeter Oja, Piret Kalda, Maria Klenskaja, Külli Reinumägi, Indrek Ojari, Ülle Kaljuste, Margus Tammela, Mart Mikk, Nele-Liis Vaiksoo, Rolf Roosalu, Dagmar Oja ja paljud teised.

Eraldi tasub ära märkida tõsiasi, et käesoleva filmiga teeb oma dublaazhidebüüdi superstaari-konkursi värskeim võitja Liis Lemsalu.

Eestikeelne versioon valmis stuudios Orbital Vox.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 2837 times
More in this category: « ParaNorman Armastusega Rooma »

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »
Sul on probleemne nahk? 10 nippi, mis aitavad saada sellest probleemist üle.

1. Ära kasuta jumestuskreemi või siis ainult äärmisel juhul, sest see ummistab poore – asenda jumestuskreem heleda peitepulgaga.  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 180 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuida

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun