Print this page
Thursday, 22 March 2012 10:54

John Carter

Rate this item
(0 votes)

 

film  

Originaalpealkiri: John Carter

Filmi pikkus: 2h 12 min

Žanr: Action, ulmefilm, seiklus, fantaasia, kogupere

Lavastaja: Andrew Stanton

Osades: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe

Tootmisaasta: 2012

Kinodes alates:  9.03.2012

 

 

John Carter (Taylor Kitsch) on USA kodusõjast kurnatud endine kapten, kes satub seletamatult Marsile, kus ta leiab end keset tohututes mõõtmetes konflikti planeedi asukate ning lummava printsessi Dejah Thorise (Lynn Collins) vahel. Maailmas, mis on kokkuvarisemise äärel, leiab Carter uuesti endas kaduma läinud inimlikkuse ning mõistab peaegi, et kogu planeedi ning selle asukate kestmajäämine on tema kätes.

"John Carter" on eepiline seiklusfilm, mille aluseks Tarzani looja Edgar Rice Burroughsi 100 aasta eest ilmunud legendaarne ulmeromaan "A Princess of Mars" ning selle järjed, mis on olnud inspiratsiooniallikaks lugematutele ulmekirjanikele ja filmitegijatele läbi Ray Bradburyst ja Arthur C. Clarke'ist George Lucase ja James Cameronini. Osades Taylor Kitsch ("Friday Night Lights"), Lily Collins ("X-meeste algus: Wolverine"), Willem Dafoe ("Ämblikmees"), James Purefoy ("Rooma"), Mark Strong ("Kick-Ass"), Dominic West ("300"), Samantha Morton ("Minority Report"), Bryan Cranston ("Breaking Bad") jpt. Filmi lavastajaks on Oscari-võitja Andrew Stanton ("Wall-E", "Kalapoeg Nemo").

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

strong
Read 2729 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun