Print this page
Wednesday, 08 February 2012 17:16

Piiri peal

Rate this item
(0 votes)

 

film  

Originaalpealkiri: Man on a Ledge

Filmi pikkus: 1h 42 min

Žanr: Thriller,  Alla 12 a. keelatud

Lavastaja: Asger Leth

Osades: Sam Worthington, Elizabeth Banks and Jamie Bell

Tootmisaasta: 2012

Kinodes alates:   27.01.2012

 

Nick Cassidy (Sam Worthington) on vanglapõgenik, kes töötas kunagi New Yorgis politseinikuna. Kui ta suundub Roosevelt Hotel’i viimasele korrusele ning astub uljalt katuseservale, siis ajab see hirmu nahka kogu linnale, eelkõige aga neile, kellel on hinge taga suured saladused.

Endise politseiniku Cassidy hirmujudinaid tekitav tegu ei küta kirgi ainult meediakanalites. New Yorgi politseijaoskonna läbirääkija Lydia Spenceri (Elizabeth Banks) jaoks on see lisaks kõigele ka pisut delikaatne situatsioon. Sel ajal, kui ta üritab veenda Cassidyt alla tulema, peab ta seisma silmitsi oma rivaaliga jaoskonnast (Edward Burns), kes süüdistab teda huvide konfliktis. Kuid mida rohkem Lydia üritab Cassidy meeleheitest sotti saada, seda rohkem hakkab ta meest ka mõistma.

Kas see võib olla seotud salapärase projektiga, mille kallal tema vend (Jamie Bell) koos oma tüdruksõbraga (Genesis Rodriguez) töötas? Või hoopis salatehingutega, kuhu on segatud mõjuvõimas ärimees (Ed Harris)? Kas Cassidy parim politseinikust sõber (Anthony Mackie) võiks aidata meest katuselt alla saada?

Endise politseiniku julgustüki tõttu, millega ta üritab tõestada oma süütust, tuleb päevavalgele üha rohkem ja rohkem asjaolusid, mis võib tuua palju rängemad tagajärjed, kui ühe mehe jalavääratusel kõrghoone katuse serval.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

Read 2610 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun