Print this page
Sunday, 25 December 2011 11:27

Järeltulijad

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: The Descendants

Filmi pikkus: 1h 55 min

Žanr:  Komöödia, draama

Lavastaja:  Alexander Payne

Osades: George Clooney, Amara Miller, Nick Krause, Scott Michael Morgan, Scott Morgan

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates: 10.02.2012

 

Oscari-võitja Alexander Payne ("Külili") jutustab Havail aset leidva, vahetevahel humoorika, teinekord traagilise loo mehest nimega Matt King (George Clooney). Matt on töösse uppunud ükskõikne abikaasa ja kahe tütre isa, kes on sunnitud oma elu põhjalikult ümber hindama pärast seda, kui tema naine paadiõnnetuse tagajärjel raskelt vigastatuna haiglasse satub. Korraga peab end "varuvanemaks" nimetav mees tegelema kahe teismelisega, kellest ta mitte midagi ei tea. Samal ajal ootab terve suguvõsa tema otsust seoses tohutu äritehinguga, kus Mattist sõltub, kas müüakse maha imekaunis maatükk, mille nende kauged esivanemad neile pärandasid.

Südamlik, sooja huumoriga vürtsitatud draama "Järeltulijad" räägib rasketest valikutest ning perekonna tähtsusest meie elus. Osades Oscari-võitja George Clooney ("Syriana"), Shailene Woodley ("The Secret Life of the American Teenager"), Beau Bridges ("Vennad ja õed", "Mu nimi on Earl"), Robert Forster ("Jackie Brown"), Judy Greer ("Armastus ja teised uimastid"), Matthew Lillard ("Dr. House"), Nick Krause ("How to Eat Fried Worms"), Amara Miller jt. Lavastas Alexander Payne ("Külili", "Schmidti teekond"), kes on ise ka üks Kaui Hart Hemmingsi romaanil põhineva stsenaariumi autoritest.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

/div
Read 4109 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun