Print this page
Thursday, 22 December 2011 09:26

50/50

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: 50/50

Filmi pikkus: 1h 40 min

Žanr: Komöödia, draama

Lavastaja: Jonathan Levine

Osades: Serge Houde, Joseph Gordon-Levitt, Anna Kendrick

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates:30.12.2011

"50/50" on vaimukas, liigutav ja ainulaadne linalugu sõprusest, armastusest ja üleelamistest. "50/50" jutustab noormehest, kes muudab oma raske haiguse ainulaadseks kogemuseks.

 

27-aastasel Adam Lerneril (Joseph Gordon-Levitt) näib olevat kõik, mida üks hing ihkab - tal on seksikas ja andekas kunstnikust kallim, fantastiline töö. Adamit tabab aga piinav seljavalu ning ta saab teada, et põeb üliharuldast ning tõenäoliselt surmaga lõppevat vähivormi. Selgroogu haaranud pahaloomuline kasvaja keerab tema elu peapeale. Kohvikud asenduvad keemiaravi-kliinikutega, näituseavamised psühholoogi konsultatsioonidega ja tulevikuplaanid ellujäämiskavaga.

Stsenarist Will Reiser ammutas ainest isiklikust võitlusest vähiga ning kirjutas loo, milles huumor ja südamevalu põrkuvad sedavõrd liigutaval ja tihtipeale pisarateni naerutaval teekonnal, milleks peategelane sugugi valmis ei olnud. Adami parim sõber Kyle (Seth Rogen) kasutab semu tervisehäda selleks, et tüdrukutelt lohutusseksi pinnida, Adami võimukas ema (Anjelica Huston) ei märka poega, vaid üksnes oma hirme, tema hõivatud kallim Rachael (Bryce Dallas Howard) püüab mõtteid mujale saada ohjeldamatu lõbutsemisega ja noor psühholoog Katherine (Anna Kendrick) katsub sammu pidada oma elu kolmanda kliendi vajadustega.

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

Read 3400 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun