Print this page
Wednesday, 16 November 2011 12:28

Rummipäevik

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: The Rum Diary

Filmi pikkus:  2h 00 min

Žanr: Draama, seiklus

Lavastaja: Bruce Robinson ("Withnail & I")

Osades:  Johnny Depp, "Fear and Loathing in Las Vegas", Amber Heard ("Zombieland"), Aaron Eckhart ("Pimeduse rüütel"), Richard Jenkins ("Põletada pärast lugemist"), Michael Rispoli ("Sopranod"), Giovanni Ribisi ("Avatar"), Amaury Nolasco ("Prison Break")

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates:02.12.2011

 

Yorgist ning 50ndate aastate USA rangetest raamidest. Mees pakib asjad ja lendab paradiisi nimega Puerto Rico, et asuda tööle kohalikus ajalehes, mida juhib elu hammasrataste vahele jäänud toimetaja Lotterman (Richard Jenkins). Paul kohaneb kiiresti saare rummist nõretava elustiiliga, mille lahutamatuks osaks on ilusad naised. Teiste seast torkab Paulile eredalt silma meeletult veetlev Chenault (Amber Heard), kes on aga paraku kihlatud suurärimees Sandersoniga (Aaron Eckhart). Sanderson on üks paljudest sinnakanti kolinud Ameerika ärimeestest, kes soovivad teha Puerto Ricost rikkaid teeniva kapitalistliku paradiisi. Kui ta palkab Paul Kempi ülistama pressis oma järjekordset suurafääri, leiab ajakirjanik end valiku ees: kas kasutada oma sulge korrumpeerunud ärimeeste huvides või hoopis selleks, et see kamp maatasa teha.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

Read 4269 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun